Tireli işadamı İsmail Badak tarafından kurulan Dynobil Ekspertiz Merkezi’nin açılış töreni, ilçe protokolü başta olmak üzere Tire’de iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. İpekçiler Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyete geçen işyerinin açılış törenine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, İlçe Müftüsü Şaban Şadan, Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu, Demokrat Parti Tire İlçe Başkanı Hasan Sarp, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Atakan Duran gibi isimlerle birlikte yüzlerce davetli katıldı. Açılış programının sunuculuğunu ünlü Organizatör Muzaffer Baybars üstlenirken açılışta Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı ve Ak Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli konuşma yaptı. Her iki konuşmacı da yeni açılan Dynobil Ekspertiz Merkezi’nin Tire’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İKİNCİ ELDE RİSK ALMAYIN

Türkiye genelinde 1 Milyon’un üzerinde otomobile ekspertiz hizmeti vererek güvenilirliğini kanıtlayan Dynobil, ikinci elde risk almak istemeyen müşterilerin araçlarıyla ilgili şüphe duyduğu her şeyi gözler önüne seriyor. Dyno Motor Gücü Testi, Yanal Kayma Testi, Süspansiyon Testi, Fren Testi, Kaporta-Boya Analiz Testi, Elektronik Sistem Kontrolü, Araç Altı ve Motor Kontrolü gibi bir çok önemli konuda müşterilerini bilgilendiren Dynobil, güvenilir ekspertiz noktası arayan herkesin birinci tercihi oldu.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Açılış töreninin ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Dynobil Ekspertiz Merkezi Kurucusu İsmail Badak, açılışa katılan tüm davetlilere tek tek teşekkür ettiğini beliritti. Tire’de otomobil alım satımında yepyeni bir hizmet alanı oluşturduklarını ifade eden İsmail Badak; “Dynobil Ekspertiz Merkezi Tire Yetkili Bayii olarak halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi