Ağzının tadını bilene sloganıyla 2010 yılında Aydın’da faaliyete başlayan Değirmencioğlu Baklavalarının 9. Şubesi Tire’de açıldı. Genç girişimciler Buğra Özmeşin ve Kemal Karaoğlanoğlu ortaklığında Tire’de kurulan Değirmencioğlu Baklavalarının açılış töreni önceki gün saat 17:30’da gerçekleştirildi. Açılışa çok sayıda davetliyle birlikte Değirmencioğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Değirmenci de katıldı. Açılış kurdelesi Tire Müftüsü Şaban Şadan’ın okuduğu dualar eşliğinde protokol üyeleri tarafından kesildi.

Genç girişimciler Kemal Karaoğlanoğlu ve Buğra Özmeşin, açılış boyunca davetlilerle tek tek ilgilendi. Açılışın organizasyonunu ise Janti Plus Organizasyon üstlendi. Değirmencioğlu’nun lezzetli baklavaları açılış töreni boyunca misafirlere ikram edildi. Baklavaların lezzeti ise misafirlerden tam not aldı. 

Kurdele kesiminden önce bir konuşma yapan Değirmencioğlu Baklavaları İşletme Sahibi Bekir Değirmenci, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Değirmenci, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü; “2010 yılında Egemizin incisi Aydın İlinde Baklavacılık faaliyetine başladık. 8 sene içerisinde kısmet olursa bugün 9. Şubemizi açıyoruz. Tire’deki genç müteşebbis kardeşlerimiz bu işe talip oldular. Bizler de gerekli desteğimizi verdik. Şubemiz Tire’ye hayırlı uğurlu ve bereketli olsun”

Değirmencioğlu Baklavalarının 9. Şubesi’ni Tire’ye kazandıran genç girişimciler Buğra Özmeşin ve Kemal Karaoğlanoğlu açılış sonrası HaberTire Gazetesi’ne yaptıkları açıklamada açılışa katılan ve çiçek gönderen tüm davetlilere teşekkür ettiler. Değirmencioğlu lezzetini Tirelilerle buluşturmak istediklerini ifade eden genç girişimciler, Tirelileri yeni açtıkları işyerine davet ettiler.

Editör: Haber Merkezi