Bir süre önce el değiştiren ve devir işlemlerinin hemen ardından köklü değişikliklere sahne olan Kaplan Çam Restoran, devreye soktuğu birçok yeni uygulamayla dikkatleri üzerine çekiyor. Eşsiz manzarası, lezzetli yemekleri ve huzur dolu aile ortamına sahip olmakla birlikte insana ve doğaya saygıyı da elden bırakmayan Kaplan Çam Restoran, Kaplan Köyü’nü cazibe merkezi yapmak istiyor.

TİRE’DE YEME İÇME KÜLTÜRÜ GELİŞTİRİLECEK

Kaplan Çam Restoran’ı diğer restoranlardan ayıran en önemli özellik ise bölgenin yeme içme kültürünü geliştirme hedefi. Bununla birlikte Tire’nin yemek kültürünü de dünyaya tanıtmayı hedefleyen Kaplan Çam Restoran, mutfağındaki ürünlerin tamamını Tire’den tedarik ediyor. Tire’ye özgü lezzetlerin misafirlere sunulduğu Kaplan Çam Restoran’da yılın her dönemine özel yöresel lezzetler bulmak mümkün.

KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ OLACAK

Kaplan Çam Restoran, Tire’nin yetiştirdiği sanatçılara da huzurlu bir ortamda çalışma imkanı sağlayacak. Yazarlar kitaplarını, şairler şiirlerini, ressamlar ise resimlerini burada icra edecek. Belirli aralıklarla Tire’nin yetiştirdiği değerleri bir araya getirecek olan Kaplan Çam Restoran, hem Kaplan Köyü’nü hem de medeniyetler beşiği olan Tire’yi her alanda öne çıkarmanın yollarını arayacak.

TİRE KÖŞESİ

Şehir dışından Kaplan Çam Restoran’a gelen misafirler, her adımda Tire’yi tanıyacak, ve Tire’de üretilen el sanatlarının örneklerini bire bir görecek. Keçecilik, Nalıncılık, Urgancılık ve Beledi Dokumacılık gibi tarihi el sanatları ürünlerinin sergileneceği Kaplan Çam Restoran, Kent tarihine de ışık tutacak bilgileri bünyesinde barındıracak.

DOĞA DOSTU İŞLETME

Yapılan yenileme çalışmalarında dikkat edilen en önemli unsur ise doğaya saygı. Proje aşamasından, uygulamaya kadar geçen her aşamada bölgede bulunan ağaçlar özenle korunarak projeye dahil edildi. Bu sayede misafirlerine eşsiz bir atmosfer yaşatan Restoran, ağaçlardaki sincaplara da düzenli olarak yiyecek veriyor.

5 YILDIZLI TESİS

Kaplan Çam Restoran işletmecileri, restorana yaptıkları eklentilerle 5 yıldızlı tesisleri aratmıyor. Kalite ve konforun artırılmasını hedefleyen işletme, 2 adet engelli tuvaleti, 2 adet bebek bakım odası ve 4 adet bebek beşiğini misafirlerinin hizmetine sundu. Engelli ve yaşlı misafirler için 3 duraklı panoramik asansörün çalışmalarına da başlayan Kaplan Çam Restoran 2 ay içinde bu hizmeti de misafirlerinin hizmetine sunacak.

15 ARAÇLIK OTOPARK

Restoran işletmecileri projenin önemli bir kısmını otoparka ayırdı. Kaplan Köy içi yol trafiğini rahatlatmak ve misafir araçlarına güvenli park imkanı sağlamak amacıyla tam 648 metrekarelik yapılaşma haklarından fedakarlık eden işletme, misafirleri için 15 araçlık otopark yaptı.

ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Kaplan Çam Restoran, aracı olmayan müşterilerini de unutmadı. Restorana gelmek isteyip de aracı olmayan misafirler için 2 adet 14’er kişilik minibüs alan işletme bu minibüslerle misafirlerini taşıyacak. Minibüsler her 30 dakikada bir, biri şehir merkezinden diğeri de restorandan olmak üzere karşılıklı seferde olacak. Bu servis hizmetiyle restoranda alkol alan müşterilerin de güvenli bir şekilde gidecekleri yere ulaşması sağlanacak.

GÜLERYÜZLÜ PERSONEL KUSURSUZ HİZMET

Misafirlerine kusursuz bir hizmet vermeyi hedefleyen Kaplan Çam Restoran, işe personellerine huzurlu bir çalışma ortamı sağlamakla başladı. Personeller için üst düzey konforlu, içinde tuvalet ve duşu bulunan dinlenme odaları hazırlayan Kaplan Çam Restoran, aynı zamanda personellerini Tire’de yetişmiş kişiler arasından seçti. Bu tercihiyle bir yandan Tireli gençleri turizm ve yeme içme alanında geliştiren işletme, diğer yandan Tire’de önemli ölçüde istihdam sağlamış oluyor.

SÜRPRİZLER DEVAM EDECEK

Bölgede alışılmışın dışında bir yol izleyen Kaplan Çam Restoran, Kaplan Köyü’nün çekim merkezi olması yolundaki hizmet ve sürprizlerine devam edecek. “Her şey Tire için, Her şey Kaplan için” düşüncesiyle yola çıkan Kaplan Çam Restoran’a ulaşmak, rezervasyon ve taleplerinizi iletmek için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz

Amaç Okay: 0506 860 58 60

Canan Tekkurşun Çekinmez: 0536 733 65 41

Editör: Haber Merkezi