2017 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Tire’de Beta Harita Mühendislik markasıyla büro açan 23 yaşındaki Harita Mühendisi Betül Fışkın, Tire başta olmak üzere bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Mahallesi, İbn-i Melek Caddesi Görsel Pastanesi üst katında bulunan Beta Harita Mühendislik, İmar uygulamaları, yola terk, ifraz, halihazır harita uygulamaları, vaziyet planı, bağımsız bölüm planı, plankote-kübaj, T.U.S ve tarla bölümü alanlarında hizmet veriyor.

Bunun dışında İmar Barışı kapsamında Zemin Tespit Tutanağı hazırlayıp bu kapsamda cins değişikliği ve kat mülkiyetine geçiş işlemlerinin de yapıldığı Beta Harita Mühendislikte aynı zamanda Yapı Kayıt Belgesi müracaat işlemleri konusunda en kısa sürede mühendislik ilkeleriyle uyumlu ve ekonomik çözümler müşterilere sunuluyor.  Beta Harita Mühendislik, yapımını üstlendiği tüm projelerde doğru, güvenilir ve hızlı hizmet sağlayarak ilerleyen yıllarda sektörün öncüleri arasına girmeyi kendine temel hedef edindi. 

İMAR BARIŞI SÜRESİ 6 AY UZATILDI

İmar Barışı süresinin 6 ay daha uzatıldığını hatırlatan Harita Mühendisi Betül Fışkın, konuyla ilgili HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

“Yapı Kayıt Belgesi Başvuru süresi 15 Haziran 2019'a kadar uzatıldı. Yapı Kayıt Belgesi son ödeme tarihi ise 30 Haziran 2019 olarak güncellendi. İmar barışına şimdiye dek 9 milyon 600 bine yakın kişi başvurmuştu. İmar Barışı Yapı Kayıt Belgesi başvurularınızda doğru arazi ölçümü yaptırmanız herkes için önem arz etmektedir. Her türlü işlemlerinizde Beta Harita olarak siz değerli vatandaşlarımızın yanındayız”

Beta Harita Mühendislik Bürosu iletişim

 0530 433 65 24

[email protected]

İnstagram: @betaharita35

Editör: Haber Merkezi