Aslıhan Yönter ve Emre Sardoğan, Tire’de binlerce davetlinin katıldığı muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

 

Ercan ÇELİK

 

Emekli Öğretmen Hulusi Yönter ve Reyhan Yönter’in kızları Aslıhan Yönter ile Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan’ın ve Fadime Sardoğan’ın oğulları Emre Sardoğan, rüya gibi bir düğünle evlendiler.

Bahçesaray Kır Düğün Salonu’nda yapılan merasime, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP’li Eski Bakan Halil Çulhaoğlu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Tire’den ve Tire dışından birçok siyasetçi ve iş adamı katıldı.

Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, bizzat kendisi kıydı. Gençlere evlilik konusunda nasihatte bulunan Çiçek, ömür boyu mutluluklar diledi ve her iki aileyi de tebrik etti.

Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı düğünde, otoparkta araç park edecek yer kalmadı ve birçok araç otopark dışında yol kenarına park etti. Organizasyona katılan davetlilere, Sedide Teyze Ev Yemekleri firmasının hazırladığı, yöresel lezzetimiz keşkek ikram edildi.

Düğünde sahne alan Grup Esinti’nin solisti Muammer Akyurt ise birbirinden özel şarkılarla davetlileri gece boyunca eğlendirdi.

 

Editör: Haber Merkezi