Geçtiğimiz Cuma Gecesi Akçaşehir Değirmen Şelale Restoran’da düzenlenen organizasyonda Tire’den ve Bayındır’dan önemli sayıda ustalar katıldı. Uşak Seramik Fabrikasından gelen müdürlerin de katılıyla çok samimi bir ortamda faydalı bir toplantı gerçekleştirildi.

Fabrika Müdürü Hasan  Karagür‘ün anlatımı ve slayt gösterisiyle seramiğin maharetli ellerine hem UŞAK SERAMİK tanıtıldı hem de seramiğin uygulaması ile ilgili ince detaylardan bahsedildi.
İyi bir seramiğin özellikleri, kalibrasyon ve renk tonları ile uygulama esnasında dikkat edilecek konular ele alındı.


Yemekte Yıldız Es’in kurucularından Emin Sefa KAYACAN kısa bir konuşmayla katılımcılara teşekkür ederek, Seramik sektörünün tüketiciye ulaşmasındaki en önemli üç ayağından bahsetti “Fabrika üretir, bayii satar, ama en önemlisi uygulamadır. Uygulamayı da ustalar yapar. “Seramiği kıymetli yapan, iyi bir ustadır” diyerek ustalara atıfta bulundu. 50 kadar ustanın katılımıyla gerçekleşen yemekten sonra her katılımcı ustaya çam sakızı çoban armağanı olan hediyeler takdim edildi. İnşaat sektöründe bölgemizin ve Tiremizin geleceği konuşularak toplantı geç saatlere kadar sürdü.




Editör: Haber Merkezi