Tire 4 Eylül İlk Okulu yılsonunu düzenledikleri halk oyunları şenliği ile kapattı

Tire 4 Eylül İlkokulu Birol ve Tülin Sardoğan’ın yıl boyunca çalıştırdığı halk oyunları kurs öğrencileri yılsonunu okulda düzenlenen halk oyunları şenliği ile kapattı.

Düzenlenen şenliğe kurs öğretmenlerinin Toki Şehit Çağlar Bölük, Aydınoğulları ve Şehit Ali İhsan Kalmaz ilk ve ortaokul öğrencileri de katıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını Tire 4 Eylül İlkokulu Müdürü Ünal Yıldırım yaptı. Yıldırım, “Öğrencilerimiz yıl boyunca okul sonrası saatlerde halk oyunları kursunda çalışmalarını sürdürdüler. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, yaşanan feci Soma faciası nedeniyle ülkede milli yas ilan edilerek ertelendi. Öğrencilerimiz de bayramda sahneleyecekleri gösterilerini yılsonunda sergilesin istedik. Kurslarda emeği geçen ve organizasyonu düzenleyen Birol Sardoğan’a, Tülin Sardoğan’a, okulumuz öğretmenleri İrfan Mutluer, Tülay Solak ve Sadiye Eryağcı’ya verdikleri emekler nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu etkinliğe katılan okullara ve öğrencilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra başlayan programda öğrencilerin velilerinin huzurunda gösterilerini sahnelediler. Program sonunda şenliğe katılan tüm öğrenciler öğretmenleri ve okul müdürü Ünal Yıldırım ile birlikte toplu harmandalı oynadılar.

Editör: Haber Merkezi