Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta, yaşamdaki güçlüklerle başa çıkma ve uyum sağlama konusu anlatıldı.  
Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen “Yaşamla Dans” konferansına Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Gönül Elçileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tanrıseven, Üniversiteden hocası olan Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak’ı Tire’de ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.


“UMUDUNUZU YİTİRMEYİN”
Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak salonda bulunan izleyicilere ilgiyle izledikleri bir sunum gerçekleştirdi. Yaşamda karşılaşılan güçlüklerle başa çıkmak ve uyum sağlamak konusunun işlendiği konferansta, insanların sorunlarını tespit etmesi ve bu sorunlarından sıyrılması konusunda önemli ipuçları verildi. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ailenin önemine değinerek, sorunlarla mücadele ederken umudun yitirilmemesine vurgu yaptı.

“KONFERANSA BÜYÜK İLGİ”
Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa ilgi oldukça yüksekti. Konferansa Ceylan Tanrıseven ve Gönül Elçilerinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turhan Eke, Halk eğitim merkezinin kursiyerleri ile usta öğreticileri, okulların Rehberlik Servisi Öğretmenleri, Psikolojik danışmanlar, ev hanımları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 

Editör: Haber Merkezi