Tire’de okuyan ve yardıma ihtiyacı olan öğrenciler için bir araya gelen 3 kadının başlattığı “Dokun Bana” yardım kampanyası büyük ilgi gördü.

Ergün ÇELİK

Tire İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu’nun eşi Nilay Davutoğlu, Gökçen Jandarma Karakol Komutanı Tolga Yılmaz’ın eşi Canan Yılmaz ve Tire Kent Konseyi Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hürmüs Özücanlı’nın başlattığı “Dokun Bana” yardım  kampanyası Tireliler tarafından büyük ilgi gördü.  Geçtiğimiz gün Turkuaz Kafe’de yapılan yardımlaşma toplantısına çok sayıda yardımsever davetli katıldı.

 

İlçe genelinde bulunan çok sayıda esnaf ve işletmelerin de destek verdiği kampanya amacına ulaştı. Turkuaz Kafe’de düzenlenen  toplantıda küçük bir konuşma yapan Nilay Davutoğlu; “ Biz Jandarma eşleri olarak çıktığımız bu yolda yardıma ihtiyacı olan birçok öğrenciye ulaşmaya çalıştık. İlçemizde bulunan köyleri gezerek elimizden geldiği kadar öğrencilerimize yardımcı olmaya çalıştık. Bu esnada  öğrencilerimizin daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu gördük ve Hürmüs Özücanlı ve Canan Yılmaz isimli arkadaşlarımızla bir yardımlaşma toplantısı düzenlemeye karar verdik. Bu kararı aldığımız andan itibaren diğer iki arkadaşımız ile birlikte çalışmalara başladık. Başlattığımız yardım kampanyasına gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. Buradan elde ettiğimiz gelir ile çeşitli köy okullarında eğitim gören öğrencilere ayakkabı ve giysi yardımında bulunacağız. Yapılan yardımlarla minik öğrencilerimizin gönüllerine ulaşacağız. Kampanyamıza destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi