Tire’nin tanınmış kasap esnaflarından olan Yıldız Et Galerisi işletmecisi Ayhan Tanyıldız, Yalova’dan evlendirdiği oğlunun düğün konvoyunu Gümüşpala Caddesi üzerindeki dükkanının önünde durdurup oğlu Ali Naci ve damadı Kamil Filiz ile birlikte çiftetelli oynayarak kutladı.

Kendisi gibi kasaplık mesleğine sahip olan oğlu ile Yalova’dan gelin getirdiği gelini Burcu Tanyıldız’ın (Demirel) düğün töreni öncesi şehir içinde uzun bir araç konvoyu yapan Tanyıldız ailesi, Gümüşpala Caddesi’nden geçerken, esnaflık yaptıkları dükkanın önünde konvoyu kısa bir süreliğine durdurdular ve davul zurna eşliğinde çiftetelli oynayarak bu sevinci kutladılar.

Babası Ayhan Tanyıldız, eniştesi Kamil Filiz ve dostları ile bir süre oynayan damat Ali Naci Tanyıldız2ın mutluluğu gözlerinden okundu. Düğün konvoyu, Gümüşpala Caddesi’ndeki kısa oyun havası arasından sonra kaldığı yerden devam etti. Arkadaşları aracılığı ile tanışıp, anlaşan ve kısa süre içinde evlilik yolunda birleşip yuva kuran genç çift, Bahçesaray Kır Düğünü Tesisinde yapılan muhteşem düğünün ardından balayına çıktı.

Editör: Haber Merkezi