Şef Sadrettin Yavaş yönetimindeki Tire Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 2,5 saat süren konserde Tirelilere eşsiz bir gece yaşattı.

Tire Belediye Basın


Şef Sadrettin Yavaş yönetiminde unutulmaz eserlerin seslendirildiği konserde birbirinden değerli amatör solistler şarkılarıyla profesyonellere taş çıkarttı. Geceye Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Sezer Konursay, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Belediye Genel Koordinatörü Orhan Albayrak, Bilgi İşlem Müdürü Mutlu Sarayköylü ve çok sayıda davetli katıldı. Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleşen konsere katılan Tireliler şarkılara eşlik etmeyi de unutmadı. Yılların birikimini ve tecrübesini üstün performansıyla korosu eşliğinde sahnede sergileyen Şef Sadrettin Yavaş, gecenin sonunda izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

DEDE- TORUN BİRLİKTE SAHNE ALDI
Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in özel isteği üzerine iki eseri seslendiren Şef Sadrettin Yavaş, her konserinde olduğu gibi yine sürpriz yapmayı ihmal etmedi. Bir önceki konserinde yeğeni Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i sahneye davet eden Sadrettin Yavaş, bu kez torunu Simge Yavaş Koçyiğit’e sahne aldırdı. Torun Yavaş seslendirdiği eserle büyük beğeni topladı.

BAŞKAN ÇİÇEK ‘’KÜLTÜREL VE SANATSAL ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK’’
Konser sonrasında Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, teşekkür çiçeğini takdim etmek üzere sahneye davet edildi. Tire Belediyesi olarak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hemen hemen her hafta kültürel ve sanatsal alanda farklı etkinlikler düzenlediklerini söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Çiçek etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Göreve geldiği ilk sene dayısı Şef Sadrettin Yavaş’a istekte bulunarak Tire Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nu kurdurduğunu hatırlatan Başkan Çiçek şimdi ise belediye bünyesinde 3 tane koro olduğunu belirtti. Tire Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını yineleyen Başkan Çiçek Kültür Merkezimizin kapıları siz sanatseverler için ardına kadar açık’ dedi.

Editör: Haber Merkezi