Tire Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen dayanışma pikniğinde bir araya geldiler.

 

Ercan ÇELİK

 
HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Rüya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen piknike yaklaşık 7 bin kişi katıldı. Tireli vatandaşların aileleri ve çocuklarıyla katıldıkları piknikte hava koşulları da bahardan kalma bir hava tadındaydı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi düzenlenen piknik siyasi akınına uğradı. Katılanlar arasında Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, TSİAD Başkanı Hüseyin Önkan, MHP Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel, MHP Tire Belediye Başkan Adayı Hasan Çağlı, CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, BBP Belediye Başkan Adayı Erkan Etçi, Alperen Ocakları Başkanı Akın Keşan, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, Belediye Başkan Adayı Mehmet Çeltikcoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, Saadet Partisi Tire İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter ve ekipleri yer aldı.

 

Çocuklar için oldukça eğlenceli geçen piknikte palyaçolar, çocuklara makyaj yaparak eğlenmelerini sağladı. Organizasyon dahilinde Türk Bayrağı konusundaki hassasiyetini dile getiren dernek, çocuklara mehter marşı eşliğinde bayrak dağıttı.

Misafirlere et ve tavuk döner gibi çeşitli ikramların sunulduğu piknik neredeyse gün boyu sürdü.

 


TÜM ADAYLAR BİR ARADA

Sunucu, pikniğe katılan tüm siyasi parti adaylarını sahneye davet edince ilginç görüntüler ortaya çıktı. Birbirleriyle samimi şekilde selamlaşan adaylar ve ilçe başkanları hatıra fotoğrafı çektirdiler. Verilen samimi pozlar, bu seçim döneminin karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde geçeceğinin işareti olarak yorumlandı.

 


ÇULPAN: “ÖNCELİĞİMİZ AR-GE”

Piknikte konuşma yapan TSİAD Başkan Yardımcısı Mustafa Çulpan, “Üyelerimize gerek Türkiye, gerekse uluslararası alanda ihtiyacı olan birlikte iş yapma kültürünü yerleştirmeyi hedefliyoruz.  İşadamlarımızı yurt içi ve yurt dışı gezi organizasyonları yaparak, yeni pazarlarla buluşturmak istiyoruz. Teknolojik gelişmeleri takip edip,  hep bir adım önde olmak çok önemlidir. Öncelikli amacımız bizi ileri götürecek AR-GE yatırımlarımızla, teknolojik ürünler ve tasarım olmalıdır. Güçlerimizi birleştirmeye, birbirimize güvenmeye, birlikte çalışmaya hazır olmak, ortak kültürümüzü geliştirmek, iş adamlarımızı bu alana çekmek amaçlarımız arasındadır. Hazırda ihracat yapan iş adamlarımızın iş hacmini yükseltmek ve ihracat yapacak arkadaşlarımıza yardımcı olarak Tire ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak görevlerimiz arasında.” şeklinde konuştu.



HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi