Yeni Cami imamı Naci Bektaş tarafından okunan ezan ve edilen duaların ardından oruçlarını açan misafirlere tasavvuf müziğinden örnekler sunuldu. Şehit yakınları ve gazilere yakın ilgi gösteren Kaymakam Tanrıseven, verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilendi ve onlarla birebir sohbet etti.

 
KAYMAKAM TANRISEVEN, “SİZLERE KAPIMIZDA GÖNLÜMÜZDE HER ZAMAN AÇIKTIR”
 
Kaymakam Tanrıseven’in ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde Tire’nin dinamikleri bir araya geldi. İftara şehit yakınlarının yanı sıra, protokol, muhtarlar ve çeşitli kesimlerden vatandaşlar katıldı.
İftar sonrası misafirlere hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Tanrıseven, şehit yakınları ve gazilerin, kendilerine emanet olduğunu belirtti. Tanrıseven şunları kaydetti:


“DEVLETİMİZ, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN EMRİNDEDİR”

 “Her platformda ifade ettiğim üzere Şehitlerimiz Ülkemizin birer mayasıdır. Şehitlerimize Allahtan rahmet, siz yakınlarına da başsağlığı ve güç kuvvet diliyorum. Vatan uğruna gazilik mertebesine ulaşmış büyüklerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şunu bilmenizi isterim ki tüm kurumlarımızın amirleri ve tüm çalışanları birlikte sizlerin yanındayız. Devletimizin bütün birimleri her zaman emrinizdedir. Kamu kurumları ile ilgili her zaman isteklerinizi ve varsa sorunlarınızı bize iletebilirsiniz. Sizlere kapımızda gönlümüzde her zaman açıktır.” 
 
İftar yemeği sonrası Tire Müftüsü Şaban Sağdan öncülüğünde eller semaya kalktı ve dualar edildi. İftar yemeğine İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Gökçe Ok, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Geliş, Jandarma komutanı Yzb. Emre Davutoğlu, Emniyet Müdürü Hasan Özge, Tire Adliyesinde görevli hakim ve savcılar, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, protokol üyeleri ve muhtarlar katıldı.


“BİRLİĞİ SAĞLADINIZ”
 
        İftar yemeğine katılan şehit yakınları ve gaziler, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e onurlarına düzenlenen iftar programı için ve kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Şehit yakınları ve gaziler, “Bizleri mutlu ettiniz, Tire’de birlik ve beraberliği sağladınız. Teşekkür ediyoruz” dediler.
 

Editör: Haber Merkezi