Tire Belediyesi’nin koordinesinde Bornova Belediyesi tarafından Tire Gölet Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilen ramazan şenliği birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.


Tire Belediye Basın

 
Bornova Belediyesi’nin ilçeler arası birlik ve beraberliğin pekişmesi adına gerçekleştirdiği ramazan şenlikleri gölet alanında yapıldı. Etkinliğe CHP’li Bornova Belediyesi Meclis Üyesi Pınar Uslu, CHP’li Tire Belediyesi Meclis Üyesi Sezer Konursay ve yaklaşık 3000 Tireli katıldı. Saat 21.30 da başlayan ve yaklaşık 1,5 saat süren etkinlikler, izlemeye gelen Tirelileri kahkahaya boğdu. 


‘’Meddah, Karagöz ve Hacivat, Tuzsuz Deli Bekir ve İbiş Efendi gibi mini oyunların sergilendiği etkinlikte dans ve sihirbazlık gösterileri de yer aldı. Oyunların bazı bölümlerde izleyiciler de sahneye davet edildi. Gecenin sonunda Pınar Uslu, Bornova Üretici Kadın Kooperatifi üyelerinin Tire Belediyesi için hazırladıkları hediyeyi Sezer Konursay’a takdim etti. Gecenin sonunda konuşma yapan Konursay ‘’Bornova Belediye Başkanımız başta olmaz üzere tüm Bornova Belediye çalışanlarına, Tire Belediye Başkanımız Sayın Tayfur Çiçek adına teşekkür ediyoruz’’ diyerek kendilerini Tire’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Editör: Haber Merkezi