Türkiye Yardımsevenler Derneği Tire Şubesi üyeleri, geçtiğimiz günlerde hizmete giren Gölet Restoran’da bir araya geldi.

 

Ergün ÇELİK

 

26 yıllık bir tarihe sahip olan Türkiye Yardımsevenler Derneği, yardıma  ihtiyacı olan hemen herkese yardım elini uzatıyor. Ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerine burs veren dernek, aynı zamanda Ramazan yardımları gibi bir çok sosyal projenin de içinde yer alıyor.

 

Derneğin Tire Şubesi bu çalışmalar kapsamında dün sabah Tire Gölet Restoran’da kahvaltılı toplantı düzenledi. Yaklaşık 100 kişinin katılığı kahvaltıdan elde edilen gelir ise çeşitli yardım işlerinde kullanılmak üzere derneğe bağışlandı. Kahvaltı biletlerinin yanısıra normal bağışların da yapıldığı kahvaltı programı 2014-2015 döneminin ilk faaliyeti oldu.

 

“TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”

Türkiye Yardımsevenler Derneği Tire Şube Başkanı Jale Kardeşler, derneğin Tire’de çok tanınmamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kardeşler yaptığı açıklamada; “Derneğimizin tüm kentimizde adının duyurulması için tüm Tireli vatandaşlarımızı bu tür etkinliklerimize davet ediyorum. Bizler elimizden geldiğince yardım toplamaya çalışıyoruz. Ancak topladığımız yardımlar yetersiz. Devlet tarafından denetlenen 26 yıllık bir tarihe sahip olan derneğimiz için tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasını istiyoruz. Düzenlediğimiz bu kahvaltılı toplantıya katılarak derneğimize ve topladığımız yardımlar ile okuyan öğrencilerimize yardım eli uzatan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi