Geçtiğimiz gün Ak Parti Tire Gençlik Kollarının düzenlediği Bahar Pikniği bir çok Tireli Genci bir arada getirdi.


Yaklaşık 1000 kişinin katılım sağladığı ve  Başkan Efdal Gül’ün önderliğinde yapılan etkinliğin önemli misafirleri de vardı. Eski İl Gençlik Kolları Başkanı ve Milletvekili Hamza Dağ, İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül,  İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri katılım sağladı. 
      İl Başkanı Bülent Delican yaptığı konuşmada Tireli Gençlere önemli mesajlar verdi. 24 Mayısta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun mitingine güçlü katılım sağlanması için söz alan İl Başkanı Bülent Delican aldığı sözün sonrasında Tireli Gençleri de seçim sonrası Cumhurbaşkanlığı Külliyesine Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın yanına götürme sözü verdi. 

      Milletvekili Hamza Dağ ise; 7 Haziran seçimlerini Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olarak değerlendirdi. Seçimlerinin önemine değinen Hamza Dağ, gençlerden sandıklara sahip çıkmasını istedi.  Ak Partinin son 13 yılda Ülkemize yaptığı hizmetlere de değinen Hamza Dağ; gençlerden bu hizmetleri kapı kapı dolaşıp anlatılmasını istedi.

     Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül; İl Başkanı Bülent Delicana  ve Milletvekili Hamza Dağ’a 24 Mayıstaki mitinge Tireli Gençler olarak güçlü katılım sözü verdi ve seçimlerde Tire’de Ak Parti’nin Türkiye genelinde olduğu gibi Tirede’de ezici bir üstünlük sağlayacağı sözünü verdi. Paralel yapıyla mücadele konusuna da değinen Efdal Gül ‘’Önümüzdeki dönemde Paraleller yapı ile mücadele daha da ivme kazanacak. Mücadelemiz Daha da hızlanacak. Devletimiz ve milletimiz için bir tehdit haline dönüşen paralel devlet yapılanmasıyla ülkemizde ve dünyanın her yerinde mücadelemizi kesintisiz sürdüreceğiz’’ dedi ve katılım sağlayan tüm Tireli Gençlere teşekkür etti.



Editör: Haber Merkezi