Tire’nin en büyük boya işletmesi olan Örnek Boya ile dünya markası Filli Boya Tireli boya ustaları için yemekli seminer verdi.



Ergün ÇELİK


Tire’de 40 yıllık geçmişe sahip olan Örnek Boya, Tire’deki boya ustaları için bayisi olduğu Filli Boya ile ortaklaşa bir yemekli toplantı düzenledi. Teras Restoran’da düzenlenen yemekli toplantıya Filli Boya Ege Bölge Müdürü Mehmet Hızgider, Müdür Yardımcısı Onur Akpınar, Pazarlama Sorumlusu Emre Bilgili, Satış Destek Temsilcisi Kadir Uzer, Tire Örnek Boya işletmesi sahibi Mehmet Karamanlı ve birçok Tireli boya ustası katıldı.

Betek Boya Uygulama Eğitim Bölüm Yöneticisi Erdem Kaya’nın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda boya ustaları’nın fikir ve görüşlerine başvuruldu. Filli Boya’nın kullanımı ve uygulanmasıyla ilgili ustalara sorular soran yetkililer, Filli Boya olarak daha kaliteli hizmet vermek için anket yaptılar.


FİLLİ BOYA’DAN USTALARA ÇEYREK ALTIN

 Teras Restoran’da yapılan toplantıda boya ustalarına büyük bir jest yapan Filli Boya yetkilileri, Boya ustalarına her 30 kova Alpinasilan boya alımında bir çeyrek altın, 55 kova alana iki çeyrek altın, 100 kova satın alana ise 4 çeyrek altın hediye edeceğini duyurdu. Bunun üzerine Tire Örnek Boya sahibi Mehmet Karamanlı’da kayıtsız kalmayarak aynı kriterlere ek olarak yüz liralık akaryakıt çeki hediye etme sözü verdi.


USTALARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Teras Restoran’da yapılan toplantıda HaberTire Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Örnek Boya İşletmecisi Mehmet Karamanlı;  “Örnek Boya ve Filli Boya olarak olarak Tire’de hizmet veren tüm boya ustalarımızın da katılımıyla güzel bir toplantı sağladık. Örnek Boya olarak sadece ticaret yapmayı değil boya ustalarımızın isteklerini dinlemeyi de hedefliyoruz. Ustalarımız bizim için çok önemli. Color Express renk çeşitlerimiz ile tüm boya ustalarımızın isteğine göre renk üretebiliyoruz. Düzenlediğimiz bu yemekli toplantıya katılan tüm boya ustalarımıza Örnek Boya ve Filli Boya ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu gibi eğitici seminerler düzenleyeceğiz.” Dedi. Karamanlı, Örnek Boya İşletmesi’nde seçkin markaların her çeşit boyanabilir duvar kağıdı bulunduğunu da belirtti. 








Editör: Haber Merkezi