Ramazan ayı boyunca iftardan sonra etkinlik programı hazırlayan Şamatha Cafe, programın ilk akşamda Tirelilerden yoğun ilgi gördü.


Ercan ÇELİK


Tiyatro gösterilerinin ve çocuk oyunlarının sahnelendiği ilk akşamda Tiyatrocu Cenk Dolu ve Ömer Dereli sahne aldılar. Özellikle çocuklara yönelik çok sayıda gösterinin sahnelendiği etkinlikte doyumsuz bir Ramazan akşamı yaşandı.

 

UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞADILAR

Şamatha Cafe’de düzenlenen ve Ramazan ayı boyunca sürecek olan Ramazan Etkinlikleri, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ilk akşam programıyla başladı. İftar vakti sonrası başlayan etkinlikte ilk olarak tiyatro gösterileri gerçekleştirildi. Tiyatro gösterilerinin ardından bu kez de sahneye Ramazan ayının değişmez iki karakteri Karagöz ve Hacivat çıktı. Miniklerin heyecanla izlediği Karagöz ve Hacivat’a en az çocuklar kadar anne ve babalar da ilgi gösterdi. Minikler Hacivat ile Karagöz’ü canlı izledi.

Toplu Konut arkası BİM Market karşısındaki Şamatha Cafe’de Ramazan Eğlencelerinin yanı sıra dileyenler iftar yemeklerini yiyerek eğlencenin başlamasını bekleyebilecek. Dileyenler de sıcak ya da soğuk içecekler ile eğlencenin tadını çıkaracak.

Ege Tiyatro ve Filmciler Derneğinin 13 yıl başkanlığını sürdüren Tiyatrocu Yazar Cenk Dolu aynı zamanda Engelkimder’in şu anki başkanı. Ömer Dereli ise İstanbul Arena Tiyatrosu’nun sahibi ve ramazan ayı boyunca Tire’de tiyatro severler ile bir araya gelecek. Cenk Dolu ve Ömer Dereli ayrıca 30. Sanat yıllarını kutluyorlar ve bunu da Tirelilerle paylaşıyor olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.

 

Editör: Haber Merkezi