Tire Ticaret Odası, bu yıl 8.’sini gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeğinde, Tireli iş dünyası mensuplarını ile STK başkanlarını konuk etti.



Tire Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 8.’si yapılan iftar yemeği organizasyonuna yaklaşık 800 kişi katıldı. Yemeğe, Tireli iş adamları ve esnafların yanı sıra, Tire Protokolü ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri de üyeleri ile birlikte katıldı.

Bahçesaray Düğün Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, İlçe Garnizon Komutanı Yzb. Fırat Rıza Cihan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Tire İlçe Müftüsü Salih Sağlam, Tire Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran ve yönetim kurulu üyeleri, Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük ve yönetim kurulu üyeleri, Tire Kültür Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı ve yönetim kurulu üyeleri ve TÜMSİAD Tire Şube Başkanı Mustafa Yıldız katıldı.
Terass Restoran aşçıları tarafından hazırlanan iftar yemeği, yaklaşık 60 kişilik bir ekip ile servis edilirken, Tireli Neyzen Mustafa Sağlam ve arkadaşlarından oluşan ‘Tire Semazendeleri’ adlı musiki grubu iftar boyunca tasavvuf müziği ve ilahilerden oluşan eserleri sundu. 


CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 10. BÜYÜK EKONOMİ OLMALIYIZ
Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada iftar yemeğine katılan tüm Tirelilere teşekkür etti. Çapkınoğlu, “Bu gece 8.sini düzenlediğimiz geleneksel hale getirmeye çalıştığımız bu ramazan gecesi iftar sofrasında bir kez daha birlikteyiz. Üst üste iki sene seçim yaşadık. Ekonomik hayatımız konusunda çok kolay yıllar olmadı. İnşallah bu seçimden sonra Türkiye ekonomisi hepimiz için çok daha hayırlara vesile olur. Türkiye’yi 2023 yılına taşıyarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılını inşallah dünyanın 10. Büyük ekonomisi olarak burada hep birlikte yine bir ramazan gecesinde birlikte kutlamak arzusundayız.  Değerli dostlarımız, bu gecemize katılan tüm hanımefendilere, beyefendilere ve sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza huzurlarınızda bir kere daha teşekkür eder, hepinize hayırlı ramazanlar ve hayırlı bayramlar dilerim. 





Editör: Haber Merkezi