Programa Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Belediye Başkan yardımcısı Halil Doğukan Eroğlu, MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Güven, Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu Hazırol ve çok sayıda davetli katıldı

Tire Belediyesi ve Tire Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlenen, “Şehadetinin 100. Yılında Gökçen Hüseyin Efe'yi Anma Etkinliği” 21 Kasım 2019 Perşembe saat 20.00'de Tire Belediyesi Kültür Salonunda yapıldı.

Tire Belediyesi eğitmeni uzm. Ali Özçelik'in Gökçen Hüseyin Efe ve Tire Kuvayı Milliyesi konferansı ile başlayan programda, Eğridere Gökçen Efe Derneği Zeybek Ekibi, Tire Halk Eğitimi Merkezi Zeybek Ekibi sahne aldı.

Program Şef Gökhan Orbahçı yönetimimdeki Tire Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosunun söyleyeceği Zeybek ve Kahramanlık Türküleri ile sona erdi.

KAYMAKAM ÇOBANOĞLU'NDAN ZEYBEK SÜPRİZİ

Program sonunda Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu gecede emeği geçenlere teşekkür etmek için sahneye davet edildi. Başkan Duran Gökçen Efe ve tüm kuvay-i milliye kahramanlarını rahmetle anarken programa katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Kaymakam Çobanoğlu ise teşekkür konuşmasından sonra zeybek oynadı. Usta oyunculara taş çıkartan Kaymakam Çobanoğlu dakikalarca ayakta alkışlandı.

Editör: Haber Merkezi