Geçtiğimiz yıl, Tire’de motosiklet sürücülerini eğitmek, bilinçlendirmek ve bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan Tire Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (TİMOK), üyeleriyle birlikte çeşitli etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

Her yıl düzenlenen ve artık gelenekselleşen bahar pikniği, TİMOK üyelerinin katılımıyla bu yıl da oldukça coşkulu ve eğlenceli geçti. Motosiklet tutkunları için gezi sezonunun açılışını müjdeleyen bahar aylarında, tüm TİMOK üyeleri aileleriyle birlikte pikniğe katıldılar. Gün boyu eğlenen, motorcular aynı zamanda sezonun gezi planlarını da yapmaya başladılar.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Tire Motosiklet Kulübü Kurucu Başkanı Ercan Çelik, “Kulüp olarak motosiklet sürücülerini eğitme ve bilinçlendirmenin yanında, motosiklet tutkunu üyelerimizle çeşitli etkinliklere de imza atıyoruz. Kulübümüz sadece üyelerimizi değil, onların ailelerini ve kapsayan büyük bir ailedir. Bu yıl da her yıl olduğu gibi çok güzel bir piknik yaptık. Katılan ve organizasyonda emeği geçen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler.” Dedi.


 

Editör: Haber Merkezi