Tire Emniyet Müdürlüğünde görevli üç personelin ikinci şark tayini atamalarının çıkması sebebiyle önceki gün mesai arkadaşları tarafından kendileri için ‘uğurlama yemeği’ tertiplendi.


Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire Emniyet Müdürlüğü polis personeli, ikinci şark (doğu) görevi çıkan ve atama kararları gelen üç polis arkadaşları için yemekli uğurlama töreni tertipledi. Önceki gün akşam, Ticaret Odası Terass Restoran’da gerçekleştirilen yemek organizasyonuna sadece emniyet mensupları ve aileleri katıldı. 
Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve eşi Fadime Kiremitçi’nin gelmesi ile başlayan gecede katılımcı polis personeli ve aileleri gönüllerince bir gece geçirdi. İkinci şark görevleri için tayini çıkan Başkomiser Mevlüt Akça, Başpolis Ramazan Koç ve polis memuru Kasım Özbey’e tören sonunda Tire Emniyet teşkilatı adına, Müdür Kiremitçi tarafından plaket takdimi yapıldı ve hediye verildi.
Müdür Kiremitçi duygusal bir ruh haliyle yaptığı kısa konuşmada,  “Burada bir süredir birlikte görev yapıyoruz. Acı-tatlı, iyi-kötü günlerimiz oldu. Bu meslek zor koşulları olan ve sürekli tayin ve atama durumları söz konusu olan bir meslek. Gideceğiniz yerlerde meslek hayatınızı en başarılı şekilde yürüteceğinize olan inancım tamdır.” Dedi. Ardından kısa bir konuşma da Başkomiser Mevlüt Akça yaptı. Akça konuşmasında, arkadaşlarından helallik istedi.
Gece daha sonra bazı polislerin eşleri ile dans etmesi ve arkasından Grup Zafer’ün çaldığı hareketli şarkılar eşliğinde oynanan oyunlarla devam etti.



HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi