2006’dan beri Tire’ye hizmet eden iki senedir de lise olarak eğitim sahasında olan kurum bu sene ikinci mezunlarını verdi. 


    Şölen havasındaki program okul idaresi ve öğretmenlerinin katkılarıyla hazırlandı. Törene katılan konuklara Tac Lisesi Hatırası olarak “  kep magnet”ler dağıtıldı. Tac Lisesi Biyoloji Öğretmeni Sinem Dağ’ın sunduğu program mezunların geçiş töreniyle başladı.Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Güler  Bayrak devir teslimden sonra mezunlar Felsefe Öğretmeni Buse Yavuzer Güler eşliğinde Ata’ya seslendiler.  Okul Başkanı Edipcan Özet , tüm öğrenciler adına öğretmenlerine teşekkür edip mezuniyet heyecanlarını dile getirdi. Tire Tac Lisesi Kurucusu Oktay Aykutalp de konuşmasında  geceye katılan tüm konuklara teşekkür etti ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı okulumuzun her sene artan başarılarının karşılığını böyle özel günlerde almanın onurunu yaşadıklarını belitti.


   Okul Müdürü Abdülkadir Yar , okullarında YGS’de  en iyi dereceyi alan Okul Birincisi Cemrenur Alişan’a hediyesini taktim etti ve ardından mezuniyetle ilgili görüşlerini belitti. Konuşmasında , Tac Lisesinden mezun olan öğrencilere bundan sonraki öğretim hayatlarında başarılar diledi ve Tac Lisesinin eğitim anlayışının farklarından bahsetti. Programda okul üçüncüsü Aleyna Türküsev’in plaketini Kuruculardan Muzaffer Kavcar, okul ikincisi Ahmet Burhan Pakdil’in plaketini Fizik Öğretmeni Cahit Atılgan , okul birincisi Cemrenur Alişan’ın ödülünü Kurucu Oktay Aykutalp verdi. Plaket töreni bitice okul birincisi yaş kütüğüne plaketini çaktı ve ardından ilk üç mezuniyet pastasını kesti. Bu sene mezuniyet programında yılın öğrencisi de seçildi. Yılın öğrencisi Oğuzhan Bacak’ın ödülünü Tac Lisesi Genel Koordinatörü Cengiz Ekşioğlu takdim etti. Mezunların  maniler eşliğindeki geçiş töreninden sonra , geleceğe bir dilekle balonlar uçuruldu ve büyük bir coşku içinde kepler atıldı ve gece eğlencelerle devam etti.


     Okul Müdürü Abdülkadir Yar: “ Tac Lisesinin ikinci mezunlarını verme onurunu yaşıyoruz. İşallah  mezun öğrencilerimizin üniversite sevinçlerini de yaşayacağız. Tüm mezunlarımıza önce üniversite sınavında sonra ileriki eğitim yaşamlarında başarılar dileriz. Mezuniyetimize katılan tüm konuklarımıza da teşekkür ederiz.”

Editör: Haber Merkezi