Tire’de düzenlenen sünnet kortejinde, motosikletler damga vurdu.

 

 

Tire Belediyesi Şehir Sineması çalışanlarından, Teira Riders üyesi profesyonel motosikletçi Said Çallıoğlu ve eşi Gülsüm Çallıoğlu’nun tek oğulları Ahmet Sadi Çallıoğlu, geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen yemekli sünnet töreniyle erkekliğe adım attı. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende, misafirlere Tire’nin meşhur keşkeği ve yemekleri ikram edildikten sonra mevlid okundu.

Sünnet törenine damga vuran ise oluşturulan kortejde yer alan motosikletler oldu. Tire’nin en büyük motosiklet grubu olan Teira Riders’ın üyelerinden olan baba Said Çallıoğlu’nu, bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Teira Riders üyesi motosikletçiler, motosikletlerini süsleyip, özel kask ve giysilerini kuşanarak korteje katıldılar.

Birbirinden özel ve güzel yaklaşık 30 motosikletin katıldığı sünnet korteji, neredeyse Tire’nin her yerini gezdi. Görenleri hayran bırakan motosikletleri, zaman zaman alkışlayanlar oldu.

En mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür eden Said Çallıoğlu, “Tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle Teira Riders gibi büyük bir ailenin bireyi olmaktan onur duyuyorum. Sağolsunlar her zaman olduğu gibi, sünnetimizde de yanımızdaydılar.” dedi.

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Tire’de motosiklet sürücülerini güvenli sürüşe özendirmek ve motosiklet kültürünü yeni nesillere aktarmak amacıyla kurulan Teira Riders Motosiklet Grubu Başkanı Ercan Çelik, “Bizler, sadece gezi organizasyonlarında değil, günlük yaşamımızda da her zaman omuz omuza her zaman dayanışma içindeyiz. Motosiklet bizim için amaç değil, yeni dostluklar, yeni arkadaşlıklar kurmanın aracıdır. Teira Riders, her yaştan, her cinsiyetten motosiklet tutkunu insanların bir araya gelerek oluşturdukları büyük bir ailedir. Bu noktadan hareketle, değerli üyemiz Said Çallıoğlu’nun biricik oğlu Ahmet Sadi’nin sünnet düğününde de motosikletlerimizle yer aldık. Tüm üyelerimiz adına Çallıoğlu ailesini tebrik ediyorum.” Dedi.














Editör: Haber Merkezi