Bu toprakların yurt olmasında kendini canıyla, kanıyla ortaya koyan ve hayatını kaybeden şehitler ile bu uğurda yaralanan hatta sakat kalan gazilerimizi unutmayan Tire Kaymakamlığı, içinde bulunduğumuz rahmet ayı mübarek ramazan ayı dolayısıyla bir iftar yemeği organize etti. Kaymakamlık öncülüğünde gerçekleşen organizasyona İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı da önemli destekte bulundu.


200’Ü AŞKIN KONUK KATILDI
Tire’nin seçkin mekanlarından biri olan, Akçaşehir’deki Değirmen Restoran’da yapılan iftar gecesine yaklaşık 200’ü aşkın konuk katıldı. Konuklar arasında protokol üyeleri de vardı. Kaymakam Mehmet Demirezer ve eşi Derya Demirezer, Askerlik Şubesi Başkanı Yzb. Fırat Rıza Cihan ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu ve eşi Nilay Davutoğlu, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve eşi Fadime Kiremitçi, davete katılan konukları girişte karşıladı ve yakından ilgilendi. Programa Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve eşi Yüksel Çiçek’de katıldı.

PROTOKOL ÜYELERİ FARKLI MASALARDA OTURUP KONUKLARLA YAKIN OLDU
Güzel bir yaz akşamında gerçekleşen, güzel ve sıcak sohbetlerin yaşandığı iftar yemeğinde duygusal anlarda yaşandı. Gecenin en güzel noktalarından biri de protokol üyelerinin farklı farklı masalarda oturarak konuklarla birlikte vakit geçirmesi ve onlarla yakın olmalarıydı.
Yemek sonunda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Demirezer, geleneksel hale gelen bu iftar yemeklerinin ilk kez böyle bir mekanda yaptıklarını, böylesine dinlendirici ve güzel bir mekana taşıdıkları için mutlu olduklarını belirtti.

DEMİREZER, “ÜZERİNDE YAŞADIĞIMIZ TOPRAKLARDA HERKESİN GÖZÜ VAR, DİKKATLİ OLALIM !”
Kaymakam Demirezer, “Canlarını vatan için millet için düşünmeden feda eden şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimi ve onların ailelerini ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz. Bunu hiç unutmayalım ki üzerinde yaşadığımız bu güzel topraklara herkesin gözünün olduğu topraklardır. Farklı hesaplar ve yaklaşımlar içinde olan ve bunun için gayret gösteren güçler şimdi de vardır. Dostumuzu ve düşmanımızı iyi tanıyalım ve birlik içinde olabilmeyi başaralım. Bunu başardığımız sürece bu vatan topraklarında nice yüzyıllar yaşayacağız.”











Editör: Haber Merkezi