Ebru Ergün ÇelikTire’nin tanınmış simalarından Ergün Çelik ve Ebru Tozcu Tire’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

HaberTire

Geçtiğimiz cumartesi gecesi Tuana Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen düğün törenine yaklaşık 800  kişi katılım gösterdi. Tire Belediyesi çalışanlarından Ergün Çelik ve 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Ebru Tozcu’nun bu mutlu gecesinde, sevenleri yalnız bırakmadı. Oldukça coşkulu geçen gecede, Orkestra Star 2000’in solisti Gökhan Şen, yüksek enerjisi ve muhteşem yorumlarıyla davetlileri eğlendirdi.

 

DÜĞÜNDEN ÇOK ÖZEL KARELER ALT KISIMDA FOTO GALERİ'DE

 

GENÇ ÇİFTTEN MUHTEŞEM DÜET

Gecenin ilerleyen saatlerinde, davetlilere güzel bir sürpriz yapan mutlu çift Kayahan’ın “Seninle Herşeye Varım Ben” isimli şarkısını düet olarak seslendirdiler. Davetliler tarafından pür dikkat dinlenen çiftin performansı öyle beğeni topladı ki, şarkının ardından dakikalarca ayakta alkışlandılar.

 

TAKI YERİNE BİSKÜVİ

Sıradan düğün törenlerine nazaran, ilginç sürprizlerle dolu düğünde takı merasimine ise arkadaşlarının damada iğneledikleri bisküviler damgasını vurdu. Damat Ergün Çelik, arkadaşlarının bu sürprizini şaşkınlıkla karşılasa da arkadaşlarına teşekkür etti.

 

ÇELİK VE TOZCU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Düğün törenine ev sahipliği yapan Tozcu ve Çelik ailelerinin büyükleri Semiha ve Bilal Tozcu ile Hatice ve Özcan Çelik, düğüne gelen davetlileri kapıda karşılayarak, misafirleri özenle ağırladılar. Her iki aile de bu mutlu günde bol bol fotoğraf çekildiler.

Düğüne katılan davetliler arasında ise işadamı Fikret Namlı, Sağlıklı Yaşam Koçu Özer Tekeler, Tire Belediyesi Çalışanlarından  Mutlu ve Metin Sarayköylü kardeşler,  Terzioğlu Ailesi, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Fatih Şaşmaz, Derekahve Kafeterya İşletme Sorumlusu Ali Avlar, Reklamcı Hasan Keşanlı, Mutlu Akı, 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Eskioba İlköğretim Okulu öğretmenleri ile emekli eğitimci Celal Toktürk vardı.

Davetlilerin, girişte özel olarak konulan hatıra defterine iyi dileklerini yazdıkları düğün töreninin organizasyonunu Organizatör Ender Yalçın yönetiminde Semra Organizasyon üstlenirken, fotoğraf ve video çekimini de Tire’nin başarılı fotoğraf stüdyolarından Foto Fırat gerçekleştirdi.

Rüya gibi bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Ebru ve Ergün Çelik çiftine biz de HaberTire olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FOTO GALERİ:

Editör: Haber Merkezi