Tire’de yıllardır restoran sektöründe hizmet veren Ödemiş Kebap Salonu, hem ikinci şubesini açtı, hem de caterring ‘hazır yemek sanayi’ alanında da hizmet vermeye başladı.  Ödemiş Kebap Catering’in dün yapılan muhteşem açılış ile Tirelilere hizmet vermeye başladı. 


Ödemiş’ten Tire’ye taşınan ve 2001 yılından bu yana Tirelilere kaliteli şekilde hizmet veren Ödemiş Kebap Restoran, verdiği güzel hizmetlerin karşılığını halktan ilgi görerek aldı. Gördüğü büyük ilginin etkisi ile yıllar içinde büyüyen Ödemiş Kebap, ikinci şubesini ve catering ‘hazır yemek sanayi’ alanında hizmet vermek adına yeni bir atılım başlattı.

İMAM HATİP CAMİİ KARŞISINDA
Firma, Atatürk Mahallesi Sasa Bey Bulvarı (Renault Servisi yanı / İmam Hatip Camii karşısı) adresi üzerinde Ödemiş Kebap Catering adıyla yeni işletmesini, dün yapılan muhteşem bir törenle açtı. Açılışa; Askerlik Şubesi Başkanı ve Tire Garnizon Komutanı Yzb. Fırat Rıza Cihan, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Tire Belediyesi’nden bazı meclis üyeleri ve Tireli iş adamları katılan isimler arasındaydı.

ÇOK SAYIDA KİŞİYE İSTİHDAM OLANAĞI SUNULDU
Hüseyin Burgaz, ilhami Onuşluel ve Hilmi Ünal’ın birlikte işletecekleri 3 ortaklı işletmenin restoran bölümünde; kebap, ızgara, pide, sulu yemek, salata ve tatlı çeşitleri müşterilere sunulacak. Hizmetlerine şimdiden başlayan ve birçok firmaya yemek vermeye başlayan catering bölümünde de günlük, taze, kaliteli üretim ile yapılan tabldot yemekler bulunacak. Restoran bölümünde 10, catering bölümünde ise 7 kişinin istihdam edildiği işletmede hem “kaliteli üretim” hem de “ekonomiklik” bir arada sunulacak.







Editör: Haber Merkezi