Tire Kültür Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı ve Yerel Güç Gazetesi Tire Temsilcisi Dilek Kart, sade bir nişan töreniyle mutluluk yolunda ilk adımlarını attılar.

 

HaberTire

 

Dün akşam aile arasında gerçekleştirilen törenle Tire Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Ali Taykut tarafından yüzükleri takılan Dilek Kart ve Seyfullah Ayvalı’yı bu mutlu günlerinde arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadılar. Evde yapılan nişan töreninin ardından bu akşam da Tire Kültür Derneği Binası’nda yakın dostlarına bir davet veren çift, mutluluklarını dostlarıyla da paylaştılar. Dostlarıyla bir araya gelen mutlu çift, böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevenlerine teşekkür ettiler.

 

 

 

Tire Kültür Derneği binasında gerçekleştirilen davete katılan isimler arasında, Tire Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Ali Taykut ve ailesi, Yerel Güç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dilek Acar Özdemir ve ailesi, HaberTire İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, Yerel Güç Gazetesi Muhabiri ve Genç Emek Kültür – Sanat Derneği Başkanı Ahmet Şenki, Gazeteci Sait Keseli ve ailesi, Han Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Akkaş, Efe Deri Sahibi ve Tire Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi  İsa Gökoğlu ve ailesi, mutlu çiftin yakın dostları Canan Kulak ve Eren Hızlıol gibi isimler yer aldı.

 

HaberTire olarak bu güzel dostlarımıza biz de bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Allah tamamına erdirsin.

 

 

dilekseyf2

 

dilekseyf1

 

Editör: Haber Merkezi