İnşaat firmalarının en çok tercih ettiği markalardan biri olan Seramiksan’ın Tire Bayiliği törenle hizmete açıldı.

Ergün ÇELİK

Tireli genç girişimci Mert Ödemiş’in, Mert Yapı adı altında kurduğu Seramiksan Bayiliği görkemli bir törenle Tirelilerin hizmetine girdi. Tire’de Mahmut Aşık Caddesi, Kapalı Spor Salonu karşısında faaliyete başlayan Mert Yapı’nın açılış törenine Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Seramiksan Bölge Müdürü Ahmet Kaptan, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Muhittin Hızlan gibi isimlerin yanında çok sayıda inşaat firması ve davetli katıldı. Açılışın organizasyonunu Engin Çiçekçilik üstlenirken, ikramlıklar da Düet Pastaneleri tarafından hazırlandı. Kurdela kesiminden sonra mağazaya giren davetliler Seramiksan’ın ürünlerini inceleyerek genç girişimci Mert Ödemiş’ten bilgi aldılar. Açılış töreninin ardından inşaatlarında Seramiksan markasını tercih eden firmalara plaket takdim edildi.


MERT YAPI’YA TAM DESTEK

Açılış töreni’nde küçük bir konuşma yapan Seramiksan Bölge Müdürü Ahmet Kaptan Tire’de faaliyete geçen Mert Yapı’ya tam destek verdiklerini söyledi. Kaptan konuşmasında; “Seramiksan 1990 yılında kurulup 1994 yılında üretime başlamıştır. Seramiksan olarak sektörün önde gelen firmalarından biriyiz. Hizmet ağımızı günden güne genişleterek büyütüyoruz. Bu kapsamda açılışını gerçekleştirmiş olduğumuz Mert Yapı’nın Tire’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Açılışımıza katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.


YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ

Tire’de her zaman yeniliklerin öncüsü olacaklarını dile getiren Mert Yapı’nın kurucusu Mert Ödemiş yaptığı konuşmada; “ Her geçen gün yeniliğe ve teknolojiye ayak uydurak, gençliğin verdiği heyecanla inşaat sektörüne bir çok yenilikler kazandıracağız. Mert Yapı olarak değerli müşterilerimiz desteği ile daha çok çalışıp daha verimli olma yolunda ilerleyeceğiz. Bu sektörde benim özveri ve emeklerimi boşa çıkarmayan müteahhit abilerime inşaat firmalarına sonsuz teşekkürler sunuyorum.  Açılışımıza katılan tüm misafirlere şukranlarımı sunuyorum.” Dedi. 






















Editör: Haber Merkezi