Tire İlçe Jandarma Eski Komutanı Emre Davutoğlu ve eşi Nilay Davutoğlu Tire’ye yepyeni bir mekan kazandırdı. Farklı konsepti, açık ve kapalı alanlarıyla Teira AVM’nin en üst katında yer alan Limoon Butik Lezzetler daha şimdiden Tirelilerin ilgisini çekmeyi başardı. İşyerinin açılışı önceki gün gerçekleşti. Açılışa Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Eski Kaymakamı Mehmet Demirezer, Tire Belediyesi eski Başkanı Tayfur Çiçek, Kiraz İlçe Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, gibi isimlerle birlikte yüzlerce davetli katıldı.

Açılış kokteylinin organizasyonunu Semra Davet ve Organizasyon yaptı.

Açılış öncesinde konuşan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Tire için oldukça güzel bir mekân hazırlanmış. İlçemiz gelişip büyüdükçe bu tarz mekanlar da çoğalıyor. İşletmenin İlçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Tanrıseven'in ardından konuşan Tire'nin eski Kaymakamlarından Mehmet Demirezer ise, "Emre Davutoğlu ile çalışma fırsatı bulduğum için mutluyum. Kendileri Tire'ye çok güzel bir mekan kazandırdılar. Davutoğlu Ailesi’ni yakından tanıdığım için çok iyi biliyorum. Bu mekan Nilay hanımın hayaliydi. Çok sevindim. Her şeyin gönüllerince olmasını diliyorum” dedi.  

Eski Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, açılışı yapılan müessesenin Davutoğlu ailesine hayırlı olmasını temenni ederek “Güzel bir işletmenin, Tiremize katkı verecek bir değerin açılışında bulunmaktan onur duyuyorum. Güzel bir yer olacağı belliydi. Tahmin ettiğim kadar güzel olmuş. Başta Davutoğlu ailesi olmak üzere tüm Tiremize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılış yapıldı.

Editör: Haber Merkezi