Aynı firmanın kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini satan Tireli bayanlar, önceki gün aralarındaki bir arkadaşlarının yaptığı iyi satış rakamını kutlamak ve çalışmaların değerlendirmek için bir araya geldi.


Yüz yüz satış tekniği ile çalışan ve bu yöntemle pazarladığı ürünleri satan Tireli kozmetik ve kişisel bakım ürünü pazarlamacısı bayanların sayısında son yıllarda büyük artışlar yaşandı. Birçok farklı marka ve firmanın ürünlerini çevresindeki tanıdık bayanlar başta olmak üzere Tireli kadınlara pazarlamaya çalışan ve mobil satış yapan satışı elemanı kadınların hizmetinde olduğu firmalardan biri de Farmasi isimli yerli kozmetik firmasıdır. 

TİRELİ FARMASİ FİRMASI SATIŞ ELEMANI KADINLAR BİR ARAYA GELDİ
Yerli sermaye olan ve merkezi İstanbul’da bulunan Farmasi Kozmetik Şirketinin ürettiği kadın kozmetik ve kişisel bakım ürünleri başta olmak üzere, bebek ve çocuk ürünleri, ev temizlik ürünlerinin bulunduğu geniş ürün portföyünün ticaretini yapan Tireli bayanlar, dün Tire Park AVM’de Doruk İşletmecilik Restoran ve Kafeterya’da bir araya geldi.

TİRELİ GÜLİSTAN GÖK, TÜRKİYE’DE EN ÇOK ÜRÜN SATAN ÇALIŞAN OLDU
Tire ve çevresinde yaklaşık 500 civarında bayanın Farmasi ürünü satmaya çalıştığının belirten firmanın Ege Bölgesi sorumlusu Seda Ersoy, toplantının iki sebepten dolayı yapıldığını; bunlardan birinin firma, ürünler ve satış çalışmalarının görüşülmesi, diğerinin ise Tire’deki satış elemanlarından Gülistan Gök’ün, Ekim ayı içinde firmanın Türkiye’deki en iyi satış yapan personeli olduğunu arkadaşlarının bu başarısını da kutlandıklarını belirtti. Ersoy, kendilerini güzel bir şekilde ağırlayan ve hizmet veren Doruk İşletmecilik çalışanlarına da teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi