Gümüşpala Caddesi’nde 2 yıldır telekomünikasyon ve iletişim sektöründe faaliyet gösteren Köseoğlu İletişim Tire’de ikinci şubesini açtı.

Ergün ÇELİK

Açıldığı günden bu yana sektördeki başarısını her gün bir adım öteye taşıyan Köseoğlu İletişim’in kurucusu İbrahim Köse Tire’deki hizmet zincirine bir halka daha ekledi. Uzun yıllardır Atatürk Caddesi’nde bulunan Tire’nin en önemli iletişim merkezlerinden birini devralan İbrahim Köse, Turkcell İletişim Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan işyerini görkemli bir törenle hizmete açtı.

Köseoğlu İletişim’in açılış törenine Turkcell Dağıtım Merkezi Müdürü Cem Baytak, Satış Yöneticisi Arif Ergovan, Tire Sorumlusu Hasan Can Tural, İlçe Tarım Müdürü, Ziraat, Garanti, Teb, Şekerbank ve Akbank Şube Müdürleri’nin yanında çok sayıda davetli katıldı.

Sektörün en iyisi olma yolunda emin adımlarla yürüyen Tireli genç girişimci İbrahim Köse, açılışını yaptığı Turkcell Yetkili Satış Noktası’nda, telefon alım-satımı, fatura tahsilatı, kontör yükleme ve her türlü iletişim aksesuarı satışı gibi işlemler de yapacak.

Açılış sonrası kısa bir konuşma yapan İbrahim Köse; “Turkcell’in farkını tüm Tirelilere yaşatmak istiyoruz. Açmış olduğumuz yeni işyerimizde vatandaşlarımıza güleryüzlü personellerimizle en iyi hizmeti vereceğiz. İşletmemizde her bütçeye uygun ödeme koşullarıyla cep telefonu ve aksesuar satışlarımız vardır. Tireli hemşehrilerimizi uygun seçeneklerimizle Turkcell ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz. Bu vesileyle açılışımıza katılan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi. 






Editör: Haber Merkezi