Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, geleneksel dayanışma yemeklerine bir yenisini daha ekledi. Halk Eğitim Merkezi İdaresi ve Usta Öğreticilerin tam kadro katıldığı program, Tire Arena Aktivite Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Geceye Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İlçe Jandarma Komutanı Okay Cansu, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu gibi isimlerle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Öğretmen Mustafa Konur’un açılış konuşmasını yaptığı program, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Güven’in konuşmasıyla devam etti. Sözlerine davetlileri selamlamakla başlayan Güven, Tire Halk Eğitim Merkezi’nin faaliyetlerinden bahsetti. Katılımları için tüm davetlilere teşekkür eden Güven, daha sonra sözü Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a devretti.

Sahneye davet edilen Başkan Duran, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden emekliye ayrılan Hulusi Yönter’e plaket takdim etti. Plaket töreninin ardından kısa bir konuşma yapan Duran; “Böylesine güzel bir gecede sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Tire Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’müze desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

ÖZEL ÖĞRENCİLER YARARINA ÇEKİLİŞ

Gecenin en anlamlı kısmı ise özel öğrenciler yararına düzenlenen çekilişti. Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri tarafından yapılan ve hiçbir yerde bulunmayan eserler çekilişle davetlilere sunuldu. Çekilişten elde edilen gelirin ise tamamen özel öğrencilerin yararına kullanılacağı belirtildi. Çekilişin ardından gece kaldığı yerden devam etti. Bol bol halk oyunları gösterilerinin yapıldığı gece çeşitli eğlencelerle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi