Ergün ÇELİK

İşletmeciliğini Tire İşitme Merkezi Sahibi ve Müzisyen olan Evren Kutacun’un yaptığı Gözde Kır Düğün Salonu, yeni sezona bomba gibi kampanyalarla girmeye hazırlanıyor. 1500 kişilik yemekli, yemeksiz organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek kapasitede olan Gözde Kır Düğün Salonu, Bu sezon Tire’de eğlencenin aranılan adresi olacak. Grup Gündem, Evren ve Caner’in özgün seslerinin yükseldiği Gözde Kır Düğün Salonu’na dileyen istediği orkestrayı getirebiliyor. Gözde Kır Düğün Salonu Tire’de müzisyenlik yapan ve kendini kanıtlamış, Grup Zafer, Grup 78 Ali Düzgün, Mutlu Düzgün, Sertan, Grup Mega, Sevgi Bağları, Gökhan Şen, ve Kazım gibi profesyonel müzisyen guruplarla da anlaşmalı olarak çalışıyor.

DÜĞÜN TELAŞLARINA SON

Şüphesiz özenle hazırlanan her cemiyetin ardında ayrı bir telaş ayrı bir sorumluluk yatıyor. Bundan sonra cemiyetlerin tüm sorumluluğunu Gözde Kır Düğün Salonu üstleniyor. Salon, Orkestra, Fotoğraf ve Video Çekimi, Pasta, Özel Organizasyon, Masa Sandalye Giydirme gibi pek çok işi Gözde Kır Düğün Salonu kendi ekibiyle tedarik ederken cemiyet sahiplerine sadece tarihi belirlemek ve gönüllerince eğlenmek kalıyor.

STÜDYO ALYANS GÜVENCESİYLE

Gözde Kır Düğün Salonu’nun fotoğraf ve video çekim işlerini ise Tire’de başarısıyla adından sıkça söz ettiren Stüdyo Alyans üstleniyor. Stüdyo Alyans, biri Jimmy Jib olmak üzere iki kamera, çift sinevizyon ve profesyonel ekip ve ekipmanlarla davetlilerin en özel anlarını ölümsüzleştiriyor. Eski sistemde kaset sayısı olarak hesaplanan video çekimlerine de düzenleme getiren Stüdyo Alyans, süre kısıtlaması olmaksızın düğünlerin başından sonuna sınırsız video çekimi yapıyor.

IŞIK VE SES OLMAZSA OLMAZ

Düğün, sünnet ve çeşitli özel eğlencelerin en önemli faktörlerinden biri de Ses ve Işık Sistemleri. İşte Gözde Kır Düğün Salonu’nu diğer salonlardan ayıran en önemli özelliklerden biri de bu. Profesyonel Ses ve Işık Tesisatı ile her türlü görsel ve işitsel şovlara elverişli olan Gözde Kır Düğün Salonu, davetlilerin doyasıya eğlenmesi için gelişen teknolojiyle birlikte kendini sürekli geliştiriyor.

KAMPANYA’YI KAÇIRMAYIN

Dileyene paket hizmeti ( Salon-organizasyon-orkestra-fotoğraf ve video çekimi-pasta vs.) dileyene de sadece salon hizmetinin sunulduğu Gözde Kır Düğün Salonu’nun ayrıcalıklı kampanyalarını kaçırmayın.  Nisan ve Mayıs aylarına özel hazırlanan kampanyada haftaiçi 1000 TL haftasonu ise 1500 TL’den başlayan şok fiyatlarla eğlencenin tadını doyasıya çıkarın. 














Editör: Haber Merkezi