Tire’nin tanınmış ailelerinden olan Gencoğlu ailesinin siyasetçi ismi olan, yıllarca Dört Eylül Mahallesi Muhtarlığı ve AK Parti İlçe yöneticiliği görevlerinde bulunmuş olan Halil Gencoğlu ve eşi Melek Gencoğlu’nun ortanca oğulları Fahri Arda (8) ile küçük oğulları Emir Taha’nın (2) sünnet düğünleri önceki akşam Kardelen Kır Düğün Tesisinde gerçekleştirildi.


Yaklaşık bin kişinin katıldığı düğün törenine gelenler arasında çok sayıda siyasi isim, protokol üyesi, STK temsilcileri de yer aldı.


Oldukça coşkulu ve keyifli geçen düğün sünnet düğünü merasimine katılanlar arasında; Kaymakam Hüseyin Ergi, Başsavcı Hüseyin Yayla, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Yaldız, CHP ilçe Başkanı Şenol Sardoğan, Tire Belediye Meclisinin bazı üyeleri vardı.

 Sünnet çocuklarının babası olarak hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirten kısa bir konuşma yapan baba Halil Gencoğlu, düğüne gelen tüm konuklara hoş geldiniz diyerek düğün merasimini başlattı. Ardından, sünnet çocuklarından büyük olan Fahri Arda, hazırladığı zeybek gösterisini tek başına sahneye çıkarak sundu.  Düğün gecesi, Orkestra Grup 78’in seslendirdiği muhteşem eserler eşliğinde geceye katılan konukların bol bol dans etmesi ile sürdü.

Editör: Haber Merkezi