Ercan ÇELİK

Tire Halk Eğitim Merkezi’nde 8 yıl başarıyla görev yaptıktan sonra Kurtuluş Ortaokulu’na atanan Turhan Eke’ye veda, Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Adnan Güven’e hoşgeldin demek için hazırlanan yemeğe katılım yoğun oldu.

Konuşma yapan Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Güven, kuruma tayin olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek tüm personele teşekkür etti. Gecede önceki müdürü Turhan Eke’ye, kuruma yaptığı katkılardan dolayı plaket ve hediye takdim edildi.

Gecede bir konuşma yapan önceki Müdür Turhan EKE, 8 yıl hizmet ettiği kuruma birçok alanda yenilikler getirdiklerini ifade ederek Mehterin buna bir örnek olduğunu söyledi. “Bu sekiz yılda birlikte Halk Eğitimi Merkezinde görev yaptığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Tire Halk Eğitim Merkezi’nde Müdür Yardımcısı iken Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu’na müdür olarak atanan Ali Gezer de Halk Eğitimi Merkezinde çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Kendisine kurumumuzun bir plaketi ve hediyeleri sunuldu.

Gecede Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği başkan ve üyeleri tanıtıldı. Yeni yönetime başarılar dilendi.

Gecenin ilerleyen kısmında bireysel ve topluluklar halinde sunulan gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı.

Editör: Haber Merkezi