Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven’in de katılımı ve destekleriyle gerçekleşen buluşma, siyaset ve iş dünyası başta olmak üzere birçok hayırsever duyarlı vatandaşı bir araya getirdi.
Geliri, engelliler için değerlendirilecek çay organizasyonu oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Tire Halk Eğitimi Merkezinde, yaşam boyu eğitim ve öğretim hizmetleri çerçevesinde eğitim gören 23 yaş ve üzeri orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli bireyler ile Ceylan Tanrıseven tek tek sohbet etti. Özel öğrenciler yılın her döneminde kendilerini özel hissettiren Tanrıseven’e yakın ilgi gösterdi. 
Engelliler Derneği Başkanı Şengül Aygün, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven başta olmak üzere katılım ve desteklerinden dolayı tüm misafirlere teşekkür etti.
Engelliler yararına düzenlenen organizasyona AK Parti Belediye Başkan adayı M. Selman İçelli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Burçin Oğuz, CHP eski İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, Bağımsız Belediye Başkan adayı Emel Denizaslan, Cumhuriyet Kadınları Tire Şubesi Başkanı Rana Erbek, Atatürk Mahallesi Muhtarı Aysun Sertkaya destek verdi.
 

Editör: Haber Merkezi