Tire, Tire olalı böyle bir sünnet şöleni görmedi. MHP Eski Tire İlçe Başkanı Atakan Duran’ın oğlu Cemil Kağan Duran, rüya gibi bir şölenle erkekliğe ilk adımını attı. Çınar Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen sünnet düğününe yaklaşık 4 Bin kişi katıldı. Tire Merkez, başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen misafirler Çınar Kır Düğün Salonu’nu hınca hınç doldurdu. Sünnet düğününde Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı Mehter Takımı çaldığı marşlarla izleyicileri coştururken Yaren Halk Dansları ekibinin performansı ise görülmeye değerdi.

‘MERAL AKŞENER TELGRAF GÖNDERDİ’

Eski İçişleri Bakanı Meral Akşener ile MHP Eski İzmir Milletvekili Aslan Savaşan, sünnet töreni için Duran Ailesi’ne telgraf gönderdi. Akşener, gönderdiği telgrafta şu ifadelere yer verdi; Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Daha önce yapılan programından dolayı mutlu gününüze katılamadığım için üzgünüm Cemil Kağan’a geçmiş olsun. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Sevgi ve selamlarımla.

“TÜM DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sünnet töreninin ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Atakan Duran, davetlerine katılan tüm aile dostlarına teşekkür etti. Duran Sosyal Medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Oğlumuz Cemil Kağan Duran'ın sünnet düğününde bizleri yalnız bırakmayan, katılamadığı halde telefon, mesaj ve telgrafla mutluluğumuzu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

Editör: Haber Merkezi