Eşsiz doğası, serinliği ve güleryüzlü personeliyle kısa sürede Tire’nin cazibe merkezlerinden biri haline gelen Dere De Kafe, şimdi de iftar menüsü ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.


Ergün ÇELİK

Tire’de hizmete girdiği günden bu yana kendini geliştiren ve Tire’ye çeşitli yenilikler getiren Dere De Kafe, Ramazan ayı için de çeşitli iftar menüleri hazırladı. şiş köfte’den ızgara köfte’ye, ızgara tavuk’tan mantı’ya kadar bir çok ana yemekle birlikte sıcak çorba, salata, cacık ve tatlı servisinin sunulduğu iftar menüsü müşteriler tarafından tam not alıyor. Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez adresi olan Dere de Kafe’deuygun fiyatlarla toplu iftar yemekleri de organize ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Tire Süt Kooperatifi İdari Personeli’de orucunu Dere De Kafe’de açtı. 35 kişilik bir gurupla gelen Süt Kooperatifi Personeli iftar yaptıktan sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar nezih mekanda vakit geçirdiler.


Dere De Kafe’nin Kurucusu Can Çatalbaş yaptığı açıklamada; “Tireli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyuyoruz. Faaliyete girdiğimiz günden bu yana Tire’ye birçok yenilik getirdik. Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte oruç tutan vatandaşlarımıza yönelik çeşitli iftar menüleri düzenledik. Tek ve gurup olarak bir çok misafirimizi iftar yemeklerinde ağırladık. Müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Dere De Kafe ailesi olarak bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.   



Editör: Haber Merkezi