Tire’nin tanınan iş adamı Mehmet Delikanlı, Tire 1922’nin oyuncularına, teknik heyet ve kulüp yönetimine moral yemeği verdi. Moral yemeğine Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’te katıldı.


Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 2015-2016 sezonu heyecan içinde devam etmekte. ‘Şampiyonluk’ parolası ile sezona giren bu alandaki temsilcimiz Tire 1922, geçtiğimiz hafta Tekirdağ karşılaşmasında şanssız bir yenilgi alarak Tire’ye dönmüştü. Bu yolda bir yara alan ve moralleri bozulan oyuncuların ve teknik heyetin moralini düzeltmek, bugün oynanacak olan çok önemli Zonguldak Kömür maçı öncesi motivasyonu arttırmak için bir jest yapan Tireli tanınmış iş adamı, Tire 1922’ye yemek verdi. 

MORAL YEMEĞİ, DORUK İŞLETMECİLİK’TE GERÇEKLEŞTİ
Futbolcuların, teknik kadronun ve Kulüp yöneticilerinin hazır bulunduğu yemeğin onur konuğu Belediye Başkanı Tayfur Çiçek oldu. İş adamı Mehmet Delikanlı’ya ait olan Tire Park AVM’de bulunan işletmelerden biri olan Osman Girgin’in işlettiği Doruk İşletmecilik Kafeterya ve Restoran’da gerçekleştirilen ‘moral yemeği’, amacına ulaştı ve oyunculara moral kaynağı oldu.

“OYUNCULARIM SAHADAN GALİP AYRILACAK”
Üç yıldır takımın başında olan başarılı teknik adam İskender Eroğlu, Delikanlı tarafından verilen moral yemeğinin önemli olduğunu ve futbolcuların kentle ve kent sakinleri ile bütünleşmesini sağladığını belirtti. Eroğlu, “Mehmet Delikanlı beye çok teşekkür ederiz. Bu desteği ve jestinden ötürü. Kendisi geçen sezon da böyle bir jest yapmıştı. Tireli iş adamlarının takıma sahip çıkması, bu zorlu yolda çok çok önemli. Onların maddi ve manevi destekleri başarıyı getirecektir. Bizde böyle bir moral yemeğinin ardından söz veriyoruz ki hafta sonu sahadan oyuncularımla birlikte 3 puan sevincini Tire halkına yaşatacağız.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi