Ercan ÇELİK

Tire’nin köklü firmalarından biri olan Delikanlı Ticaret Limited Şirketi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı balosunda, kendi personelini ağırladı. Şirket sahipleri Mehmet Nadir Delikanlı ve Nalan Filiz’in de aileleriyle birlikte bizzat yer aldığı balo, Bahçesaray Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çok sayıda personelin aileleriyle birlikte katıldığı yılbaşı balosunda misafirler, Grup Esinti’nin harika performansıyla gece boyu eğlendiler.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Gecede konuşma yapmak üzere sahneye çıkan Delikanlı Ltd. Muhasebe Müdürü Seval Övek, emekli olmaya karar verdiğini, duygusal bir konuşmayla açıkladı. Övek, “1988 yılında katılmış olduğum Delikanlı Ltd Şirketinden, emekli oluyorum. 31 yıllık sürede acı tatlı birçok günü geride bıraktık. Her geçen yıl bir önceki yılı aratmamıştır. Her geçen yıl şirketimizi büyütmek için ileriye doğru adım adım yürüdük. Bugün başarılı bir şirket olmamızda benim de payım varsa ne mutlu bana. Duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez. Hoşçakalın, sevgiyle kalın.” Dedi. Misafirler tarafından dakikalarca alkışlanan Seval Övek’e, Mehmet Delikanlı teşekkür plaketi takdim etti.

EĞLENCE GECE BOYU SÜRDÜ

Gecenin ilerleyen saatlerinde pasta merasimine geçildi. Firma adına özel olarak tasarlanan pasta, çalışanlar tarafından hep birlikte kesildi.

Mehmet Nadir Delikanlı tarafından yapılan geri sayımın ardından ise şampanyalar patlatıldı ve yeni yıla coşku içinde girildi.

 Gece boyunca çalışanlarıyla tek tek ilgilenen Mehmet Delikanlı, gecenin sonunda yaptığı darbuka şovuyla, izleyenleri mest etti.

Editör: Haber Merkezi