Ercan ÇELİK

Tire, geçtiğimiz haftasonu şölen gibi bir sünnet düğününe sahne oldu. Tireli işadamı Candan Candan ve Derya Candan’ın oğulları Rasih Ege Candan’ın sünnet düğününe pek çok davetli katıldı.

Akşam saatlerinde Candan ailesinin Tire’deki evi önünden yapılan konvoya onlarca araç katıldı. Tire turunun ardından Kardelen Düğün Salonu’na geçildi. Burada misafirleri tek tek kapıda karşılayan Candan Ailesi, tebrikleri kabul etti. Misafirler, Tire’nin meşhur lezzetlerinden oluşan düğün yemeğini yedikten sonra düğün alanına geçtiler.

ZEYBEK GÖSTERİSİ YAPTILAR

Akşamın ilerleyen saatlerinde İzmir Marşı eşliğinde salona giriş yapan Candan ailesi, misafirler tarafından dakikalarca alkışlandılar. Eğitmen Nurgül Sarayköylü yönetimindeki Tire Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Ekibi eşliğinde zeybek gösterisi yapan aile, misafirlerin büyük beğenisini topladı.

ZAFER BAYAR COŞTURDU

Düğünde, Tire’nin güçlü seslerinden Zafer Bayar sahne alırken, aynı zamanda İzmir’de çeşitli mekanlarda sahne alan birbirinden özel sesler de konuk olarak şarkılarını söylediler. Gece boyunca coşkunun bir an bile düşmediği düğünde Zafer Bayar’ın sahneye çıkarak yaptığı dans gösterisi büyük beğeni topladı.  Gecenin sunumunu ise Tire’nin yetenekli sunucusu Şeref Şenki yaptı.

Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı gibi isimlerin yanı sıra Tire iş dünyasından ve siyaset dünyasından pek çok isim de düğüne katılanlar arasındaydı.

Editör: Haber Merkezi