Tire’de düğün davet ve çeşitli organizasyonların tercih edilen adresi olmaya aday Tire Arena Aktivite Merkezi görkemli bir törenle hizmete girdi.

Ergün ÇELİK

HABER  VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Bayındır Yolu üzeri, Mondi Tire Kutsan yanında faaliyete başlayan Arena Aktivite Merkezi, modern yapısı ve ihtişamlı görünümüyle sadece Tire’ye değil çevre ilçelere de hitap ediyor. Tire’de bir ilk olan Arena Aktivite Merkezi, düğün ve çeşitli organizasyonlar için tasarlanmış onlarca yeniliği içerisinde barındırıyor. Tireli İşadamları Hasan İnceoğlu ve Taylan Doğan’ın ortak girişimiyle tamamlanan Aktivite Merkezi’nin açılış törenine Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Vakıfbank, Halkbank, Akbank Tire Şube Müdürleri, Tireli İşadamları Mehmet Delikanlı ve Fikret Namlı’nın yanısıra çok sayıda davetli katıldı. Açılışın ardından davetliler genç müzisyen Lütfi Kol ve Orkestrasının çaldığı birbirinden güzel şarkılarla eğlendi.

600 metrekare kapalı alana sahip ve 600 kişilik yemekli organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek kapasitede olan Arena Aktivite Merkezi, Tire’de bir ilk olmanın gururunu yaşıyor. Arena Aktivite Merkezi’nde kapalı alanın dışında 6000 metrekare açık alan ve 3000 kişilik yemekli organizasyonları karşılayabilecek kapasitede olan bir kır düğün salonu da bulunuyor.

Düğün, sünnet ve toplu organizasyonlar öncesinde yaşanan karmaşalara son vermek için yapılması gereken tek şey Arena Aktivite Merkezi’ne müraacat etmek. Paket sistemi ile çalışan Arena Aktivite Merkezi müşterilerine kolaylık sağlamak için tüm hizmetleri kendi bünyesinde çözüme kavuşturuyor. Müşterilerinin en özel anlarını unutulmaz kılmayı hedefleyen Arena Aktivite Merkezi kurucularından Hasan İnceoğlu açılış sonrası yaptığı konuşmada açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

İnceoğlu; “ Güzel ilçemiz Tire’ye böylesine güzel bir mekan açmanın onurunu yaşıyoruz. İşe başladığımız ilk günden bu yana bizlerden desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve inşaat aşamasından bu yana çalışan tüm arkadaşlarımıza şukranlarımı sunuyorum. Açık ve kapalı alanlarımızla her türlü organizasyonlarda Tireli müşterilerimize hizmet vereceğiz. İsteyen herkes dilediği zamanda Arena Aktivite Merkezimize gelip gezebilir. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.    










HABER  VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi