Tire’ye bölgenin en iyi okullarından birini kazandıran Hayırsever İşadamı Atila Çallıoğlu, kendi adını taşıyan Tire Belgin-Atila Çallıoğlu Fen Lisesi’nin idareci ve öğretmenlerini Gölet Restoran’da düzenlediği akşam yemeğinde ağırladı. Öğretmenler onuruna verilen yemeğe kendisi de eski bir eğitimci olan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek de katıldı. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi verilen yemek, idareci ve öğretmenlerin motivasyonunu yükseltirken, yemekte birbirinden samimi anlar yaşandı.  Yemek Öncesi bir konuşma yapan Hayırsever İşadamı Atila Çallıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde Tire’de gurur verici sonuçlar elde ettik. Ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçlerde de başarımız artarak devam edecek. Öğrencilerimizin eğitimi noktasında çaba gösteren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Hepinizin eline, yüreğine ve bilgisine sağlık”

Hayırsever İşadamı Atila Çallıoğlu’ndan sonra söz alan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ise konuşmasında; “Atila Bey bu eserle Tire’nin zenginlerine örnek olacak nitelikte bir adım atmıştır. Kendisinden tek kelime ile bir şey talep ettik, o da cevapsız bırakmadı ve ortaya süper bir okul çıktı. Bu okulda öğretmenler arasında birlik ve beraberlik sağlanmış. Bu atmosfer bana eski Tire Lisesi’nin başarılarla dolu yıllarını anımsattı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim döneminin başarı getirmesini diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi