Tire Ziraat Bankası, ilçedeki 7. ATM’sini Cumhuriyet Meydanı’nda Öğretmenevi bahçesinde hizmete soktu.

Ülkemizin köklü bankalarının başında gelen Ziraat Bankası, gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Hızlı ve etkin bir bankacılık anlayışını tüm yerleşim merkezlerinde hayata koymaya çalışan Ziraat Bankası’nın Tire Şubesi, 7. ATM cihazını kurarak hizmete soktu.
İlçe merkezi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Öğretmenevi bahçesinde kurulan Banka’ya ait 7. ATM cihazı ile artık vatandaşlar çok daha rahat ve kolay şekilde bankacılık işlemelerini yapabilecek, kentin merkezinde bu hizmeti alabilecek.
Asırlık çınar olan Osmanlı İmparatorluğu döneminde kurulan Ziraat Bankası’nın Tire’deki diğer ATM’lerinin bulunduğu noktalar şunlar: 2 tanesi Banka şubesinin önünde, 1 tanesi Gökçen mahallesinde, 1 tanesi Devlet Hastanesi önünde, 1 tanesi İstasyon Mevkiinde, 1 tanesi Tire Süt Kooperatifi idari binası önünde. 

“HEDEFİMİZ EN İYİ BANKACILIK HİZMETİNİ SUNMAK”
Hizmete konulan son ATM ile ilgili kısa bir açıklama yapan Ziraat Bankası Müdürü Halil Rıfat Değirmenci, “Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için ve yakın zamanda ödenecek olan desteleme ödemeleri için şubemiz dışındaki ATM sayımızı arttırmayı hedefledik. 5 adet dışarıda, 2 adet hizmet binamız önünde olmak üzere toplam 7 adet ATM cihazına sahip durumdayız. Tek gayemiz halkımıza en iyi şekilde bankacılık hizmetini vermektir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi