Tire’de ev yemekleri ve unlu mamülleri sektöründe hizmet verecek olan Yüksel’in Mutfağı, geçtiğimiz gün görkemli bir törenle hizmete açıldı.

 

Ercan ÇELİK

 

Halil Çulhaoğlu’nda bulunan mekanın açılışına Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Yüksel Güngör ve ailesi ve oldukça kalabalık davetli katıldı. Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ile birlikte kurdelayı kesen Güngör ailesi mekanı hizmete açtı.

 

Açılışa katılan çok sayıda davetliye Yüksel hanımın kendi elleriyle hazırladığı ikramlıklar sunuldu. Yakınları tarafından oldukça hamarat olarak tarif edilen Yüksel hanım, bundan sonra kendi mutfağını Tire’ye açacak ve ev yemekleri ve unlu mamüller konusunda çığır açacak.


Ev hanımı Yüksel Güngör tarafından işletilecek olan aile işletmesi ev yemekleri ve unlu mamülleri konusunda Tire’ye yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Yüksel’in Mutfağı, Tireli çalışan kadınların misafir ağırlayacağında imdadına yetişecek en büyük yardımcısı olurken, aynı zamanda özel toplantılarda ve günlerde de nezih mekanıyla hizmet verecek. Haftanın belirli günlerinde mantı ve keşkek gibi özel yemeklerin de yer alacağı menüde, hiçbirşey fabrikasyon değil. Herşey özenle, el emeğiyle hazırlanıyor.


Mutfağı ve ikram yapmayı çok sevdiğini belirten işletme sahibi Yüksel Güngör, mutfakta da iddialı olduğunu belirtti. 

Editör: Haber Merkezi