Yeni nesil Neon Tabela Sistemleri Ekinci Led Çözümleri garantisiyle Tire’de.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’yi led tabela ile tanıştıran Ekinci Bilişim, şimdi de yeni nesil neon tabelaları işletmelerin beğenisine sunuyor.  Led teknolojisinin gelişmesine bağlı olarak, led tabelalar da çeşitlenmeye ve gelişmeye devam ediyor. Ekinci Bilişim, önceki yıllarda yoğun olarak tercih edilen neon tabelaları, led ile bütünleştirerek, “Yeni Nesil Neon” olarak hayata geçiriyor.

Konuyla ilgili olarak HaberTire Gazetesi’ne konuşan Ekinci Led Çözümleri sahibi Aziz Ekinci, “Tire’ye getirdiğimiz bu yeni ürün, müşterilerimiz tarafından oldukça fazla ilgi gördü. Önümüzdeki günlerde de Tire’de birçok işletme, tanıtımını yapmak ve daha çok dikkat çekmek adına, hem dekoratif hem de tasarruflu olan yeni nesil neon kullanmaya başlayacak. Eski neon modellerine kıyasla daha modern, daha dayanıklı, daha düşük enerji sarfiyatına sahip bu ürünler, çok daha düşük fiyatlarla, Ekinci Led’te.” Dedi.

 

Kebap, Fastfood, Izgara, Dondurma, Hamburger, Çiğ Köfte, Kuruyemiş, Lahmacun, Gözleme, Restaurant, Pizza, Kahvaltı, Ocakbaşı, Tost, Cafe yazısı şeklinde hazırlanmış çeşitlerin yanı sıra, bu yazıları destekleyen figürler de tabelada görsel bir ahenk yaratıyor ve daha dikkat çekici hale geliyor.


Yeni Nesil NeonTabelalar ile ilgili ayrıntılı bilgi ve fiyat almak için www.ekincibilisim.com adresinden ya da 0 535 330 84 06 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.  













Editör: Haber Merkezi