Ergün ÇELİK

Tire Park AVM’de bulunan Maxi Game Oyun Salonu işletmecisi Erkal Işık, Venüs markasıyla Tire’ye yepyeni bir eğlence merkezi kazandırdı. Bowling, Bilardo, Playstation gibi herkes tarafından aranan ve tercih edilen oyunları tek bir çatı altında toplayan Venüs Bowling ve Bilardo Salonu, önceki gün düzenlenen görkemli törenle faaliyete başladı. Salonun açılışına Tire Park AVM Kurucuları Mehmet Delikanlı ve Esat Filiz gibi isimlerle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi küçük bir konuşma yapan İşadamı Mehmet Delikanlı, yeni açılan mekânın tüm Tire’ye hayırlı olmasını diledi. Konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesilirken davetliler Tire’de bir ilk olan Bowling ’in doyasıya tadını çıkardı.

HEM KAFETERYA HEM OYUN SALONU

İşletme sadece oyun salonu olarak değil, kafeterya olarak da Tirelilere hizmet veriyor. Kafeterya kısmında sıcak ve soğuk içeceklerle birlikte birbirinden özel tatlılar da müşterilerin beğenisine sunuluyor.



KÜÇÜK MENDERES HAVZASI’NDA BİR İLK

Tire Park AVM’de kurulan Venüs Bowling Salonu sadece Tire’de değil, Küçük Menderes Havzası’nda da bir ilk olma özelliği taşıyor. Bowling şimdiden Tire ve çevre ilçeden gelen misafirlerin ilgisini çekmeyi başardı. 














Editör: Haber Merkezi