Tire’den çıkan kozmetik markası Lady Beetles günden güne büyümeye devam ederken, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bayilikler vermeye devam ediyor.

 

Ercan ÇELİK

 

Tireli iş kadını Dilek Köylü’nün hayata geçirdiği, çıkış noktası kadın girişimcileri desteklemek olan Lady Beetles kozmetik ürünleri dördüncü şubesini İzmir Güzelyalı’da açıyor. 23 Nisan 2014 tarihinde açılması planlanan Lady Beetles mağazasında bayanlara yönelik kozmetik, cilt ve kişisel bakım ürünleri yer alacak.

 

SIRADA GÜZELYALI VAR

İlk olarak Gaziemir Optimum’da mağaza açan Lady Beetles, daha sonra sırasıyla Tire Park AVM, Uşak ve Bostanlı’da açtığı mağazalarıyla, bakımlı kadınların yeni gözdesi oldu. Türkiye çapında bayilikler vermeye devam ettiklerini dile getiren marka yaratıcısı Dilek Köylü, “Bostanlı, Optimum, Tire ve Uşak’tan sonra 23 Nisan 2014 tarihinde de Güzelyalı bayimizi açıyoruz. Açılış günlerimizi özellikle milli bayramlarımız gibi özel günler olarak belirlemeye gayret ediyoruz.” Dedi.

 

İSTANBUL İÇİN ANLAŞMA TAMAM

Tire’den doğup, Türkiye çapında bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Lady Beetles, İstanbul’un çeşitli yerlerinde açılacak toplam 10 bayi için  master franchise anlaşmasını da yaptı. Konuyla ilgili olarak HaberTire Gazetesi’ne konuşan Dilek Köylü “İstanbul için ana bayiliğimizi 10 bayi taahütüyle verdik. Anlaşma tamamlandı. Önümüzdeki günlerde imzalarımızı atacağız.” Dedi.

 

“YIL SONU HEDEFİMİZİ ŞİMDİDEN YAKALADIK”

İstanbul’un ardından Antalya, Kayseri, Niğde, Aksaray, Kastamonu, Adana ve Mersin’de bayilikler için görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Köylü, “Önümüzdeki günlerde de buralar için bayilik sözleşmelerimizi imzalayacağız.” Dedi.

Yıl sonu bayi hedefinin 30 olduğunu dile getiren Köylü, şimdiden bayi sayısı hedefini yakaladıklarını dile getirerek, “Her geçen ürün gamımızı genişletmeye ve ar-ge çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız bayilerimizi desteklemek ve yüksek kar marjının getirdiği yoğun talebe yanıt verebilmek” dedi.

 

ÜRÜNLER SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI

Lady Beetles ürünlerinin Sağlık Bakanlığı onaylı olduğunu belirten Dilek Köylü, “Ürünlerimizin hepsi bitkisel. İçerisinde alkol, paraben yok. Sağlık bakanlığı onaylı. Her geçen gün yeni bir ürün eklemeye devam ediyoruz. Çıkışta 80 ürünümüz vardı, şu anda yaklaşık 150 çeşit ürünümüz var. Cilt Bakım, Kişisel Bakım Ürünleri  Makyaj, Doğal Taşlar ve takılar gibi kadınlara yönelik herşey Lady Beetles güvencesiyle Türkiye’nin her yerine ulaşıyor.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi