Avrupa’nın önde gelen treyler üreticilerinden Krone, Almanya dışındaki tek yatırımı olan İzmir Tire fabrikasında üretilen treylerler ile gerçekleştirdiği roadshow etkinliğinde Antalyalı müşterileri ile bir araya geldi.

Krone, Tire’de ürettiği treyleri tanıtmak için yollara düştü. Avrupa’nın önde gelen treyler üreticilerinden Krone, Almanya dışındaki tek yatırımı olan İzmir Tire fabrikasında üretilen treylerler ile gerçekleştirdiği roadshow etkinliğinde Antalyalı müşterileri ile bir araya geldi. Benzer etkinliği 6 farklı ilde daha yapmayı planlayan Korne firması, yüzde 100 müşteri memnuniyeti elde etmeyi hedefliyor. 

İLK OLARAK ANTALYA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Antalya’daki etkinlikte konuşan Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, firmalarının uzun yıllardır Türkiye’de faaliyet gösterdiğini söyledi. 2013’te İzmir Tire’de açtıkları fabrikalarıyla birlikte ciddi bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Aygün, sermayelerinin 100 milyon lirayı bulduğunu anlattı. 109 yıllık geçmişi olan Krone şirketini artık bir Türk markası olarak gördüklerini ifade eden Akgün, firmalarının Avrupa’da liderlik için yarıştığını kaydetti. Türkiye pazarını önemsediklerine değinen Akgün, özellikle satış sonrası servis hizmetini ön plana çıkardıklarını vurguladı. 

“TÜRKİYE’DE VE TİRE’DE BÜYÜMEK İSTİYORUZ”
Türkiye çevresinde yaşanan olumsuzluklara kalıcı değil geçici olduğunu düşündüklerini belirten Akgün, “Doğu yerde olduğumuza inanıyoruz ve Türkiye’de büyümek istiyoruz. İzmir Tire Fabrikamızın kapasitesi yaklaşık 10 bin ünitedir. İzmir’den Orta Doğu ülkelerine ve Kuzey Afrika başta olmak üzere toplam 11 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Kalite standardımız Almanya’daki üretimle birebir aynıdır.” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZİN BEKLENTİSİ BİZİM HEDEFLERİMİZİ YÜKSELTİYOR”
Antalya Bölge Temsilcisi Burak Ergün ise “Yeni yapılanmamız ile müşterilerimize artık çok daha yakınız. Bir telefonları ile hemen yanlarındayız. Antalya bölgesi bizim için çok önemli. Burası tarım bölgesi, sanayi bulunmuyor. Özellikle geçtiğimiz yıl yaşanan kuraklığın ardından bu yıl güzel geçti ve üreticiler umutlu. Müşterilerimizin bu beklentileri bizim hedeflerimizi de yükseltiyor.” ifadelerini kullandı.
Firmanın ürettiği treyler Antalya S.S.36 No'lu Motorlu Taşımacılar Kooperatifi’nde nakliyecilerle buluştu. Krone Profi Liner Sabit Çatılı, Profi Liner Kayar Perdeli & Çatılı, Platform Açık Kasa ve Cool Liner modellerini yakından inceleme fırsatı bulan nakliyeciler, yetkililerden araçlar hakkında bilgi de aldı.

Editör: Haber Merkezi